Sådan fjerner hvid folie på glas i en luftfugter

May 16

Vand er "det universelle opløsningsmiddel." Da den bevæger sig gennem floder og vandløb, opløser det små mængder af råvarer, som det går. Slutresultatet er en vandforsyning, fyldt med mineraler eller hårdt vand. Overflader, der rutinemæssigt udsættes til hårdt vand har tendens til at udvikle grimme pletter, der kan være vanskeligt at fjerne. Glas i en luftfugter særligt udfordrende, som kontakt med hårdt vand blade det dækket i en stædig, hvide rester kendt som kalkflager. Heldigvis, denne film kan opløses let af syre-baserede væsker, såsom eddike eller citron saft.

Instruktioner

•Tag befugteren. Tømme vand fra lagertanken. Montageskridtene pr fabrikantens anvisninger og fjerne glasset.

•Sæt et stort håndklæde på tværs af en flad, stabil overflade, såsom en bordet eller counter. Lægge glasset på tværs af håndklæde. Forsigtigt skrabe overfladen af glas med kanten af en ske eller et barberblad, at fjerne så meget af filmen som muligt. Børste enhver løs rester væk med en blød klud.

•Pour 3 tbsp. bagepulver i en lille skål. Tilføj 1 tbsp. vand. Rør blandingen rask for at danne en tunge pasta. En mild slibemidler, denne sæbe vil løsne genstridige snavs uden at ridse glasset. Påfør blandingen med en gammel tandbørste. Arbejd din vej fra top til bund, flytte børsterne af børste i små cirkler. Når de berørte områder har været helt dækket af bagepulver, afsætte glasset og vente en time. Tør pasta væk med en fugtig svamp.

•Dæk enhver resterende kalkflager med en klud, der har været dyppet i destilleret hvid eddike. Placere en tung genstand, såsom en stor skål, på toppen af klud til at presse eddike i overfladen af glasset. Buede overflader, fastgør klud med elastikker. Vent en time. Fjern kluden og gnid overfladen forsigtigt med en køkkenrulle til at fjerne mineralforekomster løsnede. Svamp område med klart vand. Gentag, hvis nødvendigt.

•Klippe en citron i halve. Gnid frugtmos over enhver stædig vand pletter. Citronsyre i saften vil opløse de mineraler, der forårsager kalkflager. Lad citronsaft stå i 30 minutter. Skyl glasset med koldt vand og tør efter med et stykke køkkenrulle.

Tips & advarsler

  • For at reducere mængden af mineralforekomster på din luftfugter, skal du udfylde enheden med destilleret vand i stedet vand fra hanen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com