Sådan fjerner hylder i skabene

October 20

Er dit skab hårdt brug for en makeover? Du forsøger at oprette skab af dine drømme? Eller har du bare brug at få organiseret? Uanset hvad dine grunde er til fastsættelse op dit skab, er én ting sikkert - at tage ud på hylderne ikke er altid let. Slap af, er der ingen grund til at kalde en professionel og buste dit budget. Du kan lære at fjerne hylderne fra enhver skab dig selv, i bare et par skridt.

Instruktioner

•Decide om du ønsker at bevare hylderne og bestemme, hvordan de blev installeret. Hvis du er ligeglad om bevarelse af hylderne, kan du blot skære igennem dem. Hvis du ønsker for at bevare dem intakte, er det imidlertid vigtigt at vide om søm eller lim (eller begge) blev brugt til at fastgøre disse hylder. Du bør også tage sig tid til at se hvis hylden er indsat i et slot.

•Træk ud søm anvendes til at holde hylderne på plads med bagsiden af din hammer og tænger. Det kan være svært afhængigt af hvor dybt neglene er drevet. Hvis det er for svært at trække søm ud, kan du også fastgøre punch negle hele vejen til den hylde, du vil fjerne.

•Tag lim mellem hylden og den faktiske skab. Kontrollere Hvis limen er vandbaseret ved at tilføje et par dråber vand. Hvis det opløser det, kan du tilføje flere til at blødgøre limen. Hvis det ikke opløses kan du prøve blødgøring det med terpentin. Sørg for du bruger små mængder ad gangen og anvende den med omhu.

•Træk hylde fra skabet helt ved at køre din kniv eller mejsel i rummet mellem hylden og væg. Tving ikke det--hvis du har svært ved at flytte din kniv eller mejsel tilføje mere vand eller terpentin til at blødgøre limen yderligere.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan få hylderne med disse metoder, kan du bruge en høj-drevne værktøj som en elektrisk så udstyret med et flush-cut-adapter, der kan skære gennem træ, lim og søm samt.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com