Sådan fjerner indkørsel Sealer

August 21

Sådan fjerner indkørsel Sealer

At fjerne konkret sealer er aldrig et sjovt job, men det er ofte nødvendig. Før en ny fugemasse kan fastsættes på din konkrete indkørsel, skal tidligere pelsen tages. Mens det er muligt at bruge slibning værktøjer til manuelt start finish, kemiske strippere kræver mindre arbejdskraft, men giver det samme resultat. Kemiske strippere nedbryde den gamle sealer til en væske, der kan derefter renses fra indkørslen.

Instruktioner

•Spread den kemiske stripper på tværs af beton, fabrikantens anvisninger, typisk med en lang pensel eller rulle. I stedet for at løse hele indkørslen, arbejde i mindre sektioner, der er nemme at administrere.

•Dæk sealer med en fugtig bomuld lagen eller et stykke af jute. Kemiske strippere kun fungere når de forbliver våde og aktive; dække overfladen vil stoppe stripper fra udtørring. Desuden, vil nogle af de stripper og sealer blive trukket fra indkørslen når du fjerne kluden, at hjælpe med oprydningen.

•Tillad den kemiske stripper at sidde i tid anbefalet af fabrikanten. Hvis du køber produkter, som er mere miljøvenlige, forvente ventetiden at være længere. Hårdere kemikalier vil udleder mere røg, men nedbryde sealer meget hurtigere.

•Tag kluden eller jute fra overfladen. Selvom lagen trækker op nogle af de stripper og sealer, vil der stadig være slam på indkørslen. Bruge en skraber med en flad klinge til at skrabe de stripper og sealer fra betonen i en taske designet for giftigt affald. På tekstureret beton, skal du bruge en ikke-reaktiv stiv børste til at komme ind i rillerne i overfladen.

•Anvend en højtryks vaskemaskinen til at skylle overfladen. Opfølgning ved at børste overfladen med sæbe og vand.

Tips & advarsler

  • Farligt affald kan bortskaffes i din regelmæssig trash pickup. Kontakt lokale affaldshåndtering virksomheder eller din bystyre at bestemme love i dit område.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com