Sådan fjerner interiør maling af træ

January 5

Sådan fjerner interiør maling af træ

Uanset hvor mange forholdsregler du tage, mens maleri synes interiøret i dit hjem, maling at ende op hvor du ikke vil have det. De træ områder af et rum, såsom vinduesrammer, trim og gulve, er ofte ofre for væg maling, der går over kanten eller splatters. Den bedste metode til at indeholde maling er umiddelbar oprydning. Hvis malingen tørrer, er det stadig muligt at fjerne uden at beskadige træets overflade.

Instruktioner

•Aftør op nogen våd maling med en ren papirserviet, derefter anvende en retarder til rester. Retarderingsmidler er tilgængelige på din lokale hardware butik og langsom tørring af maling at give tid til oprydning. Bruge en retarder, der er specifikke for din type af maling og følg vejledningen på dets beholder for korrekt anvendelse.

•DIP en klud i varmt, sæbevand vand og tørre området grundigt. For stædig rester, bruge en olie-baserede rengøring løsning. Acme sådan hjemmeside anbefaler glycerin til akrylmaling og terpentin for oliebaserede pletter. Anvende den korrekte sammensatte ifølge instruktionerne på dets beholder.

•Tag på handsker, en lang ærmet skjorte og beskyttelsesbriller. Anvende kemiske stripper til tørrede maling, der har været omkring et stykke tid efter anvisningerne på produktet for korrekt anvendelse. Hvis rengøring et stort område, som en ramme, afprøve stripper i en inconspicuous område først til at undgå at beskadige træet.

•Anvend en skraber til at fjerne blødgjort maling og stripper. Når malingen er slukket, tørre området med varmt, sæbevand vand og lad lufttørre. Ikke mætte træ, da dette kan forårsage vridning.

Tips & advarsler

  • Hjem Tips hjemmeside advarer mod at bruge kemiske strippere på plast. Bekræfte, at overfladen er træ og ikke faux-wood.
  • Fastsætte masser af plastfolie hvis stripping et stort område for at beskytte andre overflader fra kemikalier og klæbrig maling.
  • Linje kanten mellem malet mur og træ med tape eller du vil fratage farve væg overflade så godt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com