Sådan fjerner keramiske fliser fra en murstensvæg

September 5

Sådan fjerner keramiske fliser fra en murstensvæg

Kan være en lang proces, der kræver tålmodighed og masser af tid at fjerne keramiske fliser fra en mursten overflade. Denne proces er endnu længere, hvis du forsøger at bevare de keramiske fliser, når du fjerner dem, men husk at det er uundgåeligt, at nogle vil bryde. Bær øjenbeskyttelse for varigheden af dette projekt, som injektionsmørtel, stykker af fliser og andet snavs kan komme på dit ansigt og øjne.

Instruktioner

•Tag fuger mellem fliser med lederen af et fladt hoved skruetrækker. Dette er især vigtigt i begyndelsen af projektet, som når et par fliser er blevet fjernet, injektionsmørtel fjernelse ikke vil være meget af et problem.

•Heat det område, du er ved at arbejde på med en varmepistol på sin høj indstilling for et par minutter. Vær forsigtig, når opererer varmepistol, da temperaturerne vil typisk være mellem 700 og 1000 grader. Genopvarmning yderligere områder som nødvendigt.

•Sæt flat hoved skruetrækker i rummet hvor injektionsmørtel var og lirke ud en flise. Gentag denne proces indtil du har et område for en spartel klart kan passe ind i.

Anslag dysefastgørelsen Skrab off lim fra mursten med en spartel, pas på ikke for at beskadige stenene.

•Applicer cement injektionsmørtel remover til de resterende klæbemiddel på mursten. Når injektionsmørtel remover er blevet anvendt, skal du bruge et tæppe børste til at fjerne den overskydende lim og rense mursten. Bruge en tandbørste til områder, der løber pensel ikke kan komme til.

Tips & advarsler

  • Check alle fliser, der allerede er løs og kan pried ud med hånden. Hvis der er sådan en flise, kan det gøre dit arbejde lettere; Når en enkelt flise er blevet fjernet, kan det være meget lettere at fjerne omkringliggende fliser.
  • Hvis du ikke er bekymret over at bryde fliser, kan ved hjælp af en boremaskine med en murværk borehoved for at sætte et hul i midten af din fliser gøre det meget lettere at adskille dem fra mursten, men sørg for at du ikke bore for dybt og ødelægge murstenene.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com