Sådan fjerner koks pletter fra en kunst Print

December 20

Sådan fjerner koks pletter fra en kunst Print

En kunst print er en reproduktion af et stykke bruger en udskrivningsproces som silketryk. Soda produkter kan er vandbaseret og beskadige fibre i papiret samt pletten overfladen af print. Aftørring området med vand er et dårligt valg, fordi det indeholder sediment, der kan forårsage yderligere farvning. Svaret er at forsøge at fjerne pletten, ikke tørre det af, eller at falme det. Hvilken løsning du vælger, afhænger af seriøst stykke er beskadiget.

Instruktioner

•Rub et blødt, hvidt viskelæder over pletten, blid pressionsmiddel. Dette virker måske hvis pletter i ikke alt for dybt ind i kornet af papiret. Viskelæderet stryger ud i toppen af papiret. Brug ikke en farvet viskelæder.

•Mix 1/2 tsk af blegemiddel med 1/4 kop vand. Dyp en svamp i løsningen og duppe pletten let hvis viskelæderet ikke fungerer effektivt. Vær forsigtig, når du anvender blegemiddel til farvede områder på print. Blegemiddel vil blegne, hvad det rører.

•Blot off blegemiddel blandingen med papirservietter. Målet er at give mulighed for blegemiddel at lysne pletten uden mætte papiret. Når pletten svinder, forlade den trykte flade indtil det tørrer grundigt.

Tips & advarsler

  • Hvis udskriften krøller på kanterne, sæt tunge bøger over enderne til at tromle det. Undgå at tildække våd områder, med en bog. Fugt kan forårsage blæk fra farve til at plette kunst papiret.
  • Hvis udskriften er værdifulde, overveje at tage det til en professionel restaurator i stedet for fastsættelse af det selv. Du kan Udton pigment på papir eller rive den.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com