Sådan fjerner konkrete former fra en gårdhave

January 6

Sådan fjerner konkrete former fra en gårdhave

Når du har hældt dine nye konkrete gårdhave og færdig betonoverfladen til din smag, kun ét skridt forbliver før du kan nyde år udendørs sjov: hærdning af betonen. Før de konkrete kur til sin endelige hårdhed, vil du dog fjerne den form, der hjalp med at indstille formen på din plade. Hvis efterladt på stedet indtil betonen hærder fuldstændigt, rammerne af planker og stakes udgør formularen kan blive levet op til konkret, vanskeliggør fjernelse. Derfor er det nødvendigt at fjerne former, så snart betonen kan tage bevægelsen.

Instruktioner

•Wait til beton tørre længe nok, at det kan bære sin egen vægt, såvel som enhver vægten lagt på det før du fjerner former. Om en dag skulle være nok som tørretid.

•Sæt spidsen af en skovl under bunden af en af formularerne, mod midten af formen mellem to stakes. Anvende gearing at skovlen ved hjælp af håndtaget, så spidsen af skovlen begynder at bevæge sig opad, trække formen opad sammen med det. Både form planking samt indsatserne knyttet til planken bør begynde at bevæge sig opad langs siden af terrassen, trække indsatserne fra jorden i processen. Hvis plankerne ikke løfte, placere skovl spidsen under indsatserne og anvende presset der for at løfte form fra betonen.

•Flyt langs formen, gentage levering processen, indtil du har trukket hele formularen gratis fra patio slab.

•Tag negle fra indsatserne forbundet til formularen ved hjælp af en klo hammer til at demontere form, derefter fjerne planker og indsatserne fra terrasse-området.

•Rengør ud grøft omkring terrassen hvor formen stod, at fjerne eventuelle rester, der er til stede. Opfyldning renden med jord, udfylde det til niveauet for de omkringliggende landskabspleje og derefter tamp jorden kompakt med en jord sikret at forhindre afstrømning fra nedbør, før plænen rundt din terrasse kan genoprette sig selv.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller og arbejde handsker for at undgå skade, skal formularerne bryde eller splinter under fjernelse.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com