Sådan fjerner kontakt papir klæbemiddel

July 6

Sådan fjerner kontakt papir klæbemiddel

Kontakt papir er en populær løsning til at beskytte overflader inde i skabe og skuffer. Vandtæt og smudsafvisende, kontakt papir gør jobbet af rengøring disse træ overflader lettere. Papiret består af to lag, den vandtæt øverste lag og den klæbende bundlag. Når papiret er slidt, falmede eller bare brug for en opdatering, den øverste lag af den kontakt papir kan fjernes nemt, men kontakt papir limen kan være vanskeligt at fjerne. Med den rigtige strategi og værktøjer, men kan jobbet gøres meget mere effektivt.

Instruktioner

•Tag skuffe eller hylde som indeholder gamle, slidte kontakt papir, og Placer det på en flad arbejdsoverflade. For at fjerne kontakt papir lim kan være er en rodet job, arbejder udenfor ideel.

•Blow varmluft på den kontakt papir med hårtørreren på den højeste varme indstilling. Holde håret hårtørrer et par inches fra papiret. Begynde på kanten eller hjørnet af papiret.

•Brug skraber til at fjerne så meget af klæbemiddel og papir som muligt så limen Blødgør fra varmen. Skrab forsigtigt, være omhyggelig med ikke at beskadige træ under papiret.

•DIP en stor svamp eller ru klud ind i nogen form for sure cola og liberalt gælde enhver resterende klæbemiddel. Grundigt krat træ, indtil det er fri for alle klæbemiddel.

•Rinse træ med vand for at fjerne alle spor af cola. Lad det tørre helt, før maling eller anvende nye kontakt papir.

Tips & advarsler

  • Cola er den nemmeste og mest omkostningseffektive klæbende remover, men kommercielt tilgængelige klæbende opløsningsmidler kan erstattes, hvis det er nødvendigt.
  • Hvis varmen fra hårtørreren ikke kan nemt fjerne papiret, prøve scoring det øverste lag af papir. Bruge en tapet scoring værktøj eller barberblad til at skære i det øverste lag af den kontakt papir. Varmen fra hårtørrer bør derefter kunne nå og slappe af selvklæbende nedenunder.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com