Sådan fjerner laminat fra substrat

November 13

Plastik laminater har været en populær aktivitetsflader til bordplader, kabinet vender og væg finer siden. Laminat er en tynd plade af polymer plast, typisk udskrives for at simulere træ, sten, fliser eller andet materiale, fastgjort til et underlag af spånplade eller krydsfiner ved hjælp af kontakt cement. Den grundlæggende fremgangsmåde til at fjerne laminat er let at fuldføre og er det første skridt i forberede nye laminat eller andre finish substratet.

Instruktioner

•Vælg en kant eller slutningen punkt i laminatet til at begynde fjernelse. Kanter og hjørner af laminater er typisk facet med en router og tilbyde en søm mellem de tilstødende stykker.

•Heat kanten af laminatet ved hjælp af en varmepistol i en langsom, tilbage og tilbage bevægelse omkring 6-8 inches bred. Anvendelse af varme vil blødgøre den cement selvklæbende sikring arket laminat.

•Work spidsen af en hobbykniv i kanten søm og twist kniv til at hæve kanten som selvklæbende udgivelser. Slip spidsen af en træ shim under laminat som det adskiller for at holde det ud over den blødgjorte lim eller det kan blot vedhæfte.

•Slowly flytte det opvarmede område langs kanten, fortsætter med at adskille laminatet fra bærematerialet med en spartel. Indsætte stykker af træ shims i laminat, som adskiller for at holde laminatet fra genmonteres til underlaget, som du bevæger dig.

•Work varmen langsomt udad fra den laminat kant som ark, løsner og fortsætte med at placere shims, for at holde laminat bortset fra substrat overflade. Som flere af laminatet løsner, skub træ pinde eller dyvler under ark til at holde laminat materialet adskilt.

Tips & advarsler

  • Når du har fjernet den laminat materiale, kan du bruge lak fortynder og en bred klinge putty kniv til at fjerne resterende cement fra underlaget, hvis nødvendigt.
  • Bevæger sig langsomt, mens varme laminat til fjernelse hjælper med at forhindre brændende eller smeltende laminats overflade.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com