Sådan fjerner laminat lim fra rustfrit stål

August 3

Sådan fjerner laminat lim fra rustfrit stål

Udtrykket "stainless steel" vildledende. Din rustfri vask og armaturer er ikke faktisk bejdse-bevis. Men de er mindre modtagelige for korrosion og anløbning end stål, der ikke indeholder 10,5 procent chrom, tærsklen for rustfrit klassificering. Rustfrit modstår fødevarer og kemiske pletter, men lim og rester det efterlader vil holde sig til rustfrit stål, udgør en udfordring for boligejer. Laminat lim er en særlig stærk lim, der bruges til at lime laminat gulve på plads. Hvis du utilsigtet plette vasken rustfrit stål med laminat lim mens om fastsættelse af nye gulve eller en ny bordplade, kan du bruge fælles husholdningskemikalier fjerne limen og gendanne din rustfrit stål sink strålende glans.

Instruktioner

•Plug vasken. Kør varmt vand i vasken, indtil det dækker limen. Lad vandet sidde for fem til 10 minutter. Drain vasken. Hvis limen er fast til en rustfri bordplade eller apparat i stedet for en vask, sættetid en vaskeklud i varmt vand og læg den over limen. Skyl og genanvende den varme vaskeklud, da det køler. Fortsæt denne proces for fem til 10 minutter. Varmen vil blødgøre forholdsvis friske lim pletter.

•Scrape væk så meget af den laminat lim som muligt med en plastic kniv eller ske.

•Pour acetone over limen. Lad acetone sidde i fem minutter. Acetone Blødgør laminat limen mens også bryde bånd mellem lim og rustfrit stål. Skrabe væk enhver resterende lim med en plastikske.

•Pour sprit på en klud. Gnid enhver laminat lim rester, der er tilbage med alkohol-mættede kluden, indtil lim resten er helt væk.

Tips & advarsler

  • Afhængigt af hvor gammel den laminate lim er pletten, du kan være nødvendigt at behandle det flere gange, før det forsvinder helt.
  • Ikke skrabe på laminat lim med et barberblad, metal spartel eller slibende Stroe. Dermed kunne ridse rustfrit stål overflade.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com