Sådan fjerner laminat m2 gulvfliser

October 12

Firkantet laminat gulvfliser er holdt på plads af en stærk lim til formål at holde fliserne lige hvor de er for livet for sal. At fjerne fliserne kræver at du bryde dette selvklæbende bånd, popping fliser gratis uden at beskadige undergulv i processen. Mens der er flere måder at gøre dette, er den letteste metode den manuelle metode. Med en etage skraber, kan du lirke op hver flise fra nedenunder, bruge skraberen som en kile, der bryder den selvklæbende bånd gennem pres og popper flise gratis fra overfladen. Det er tidskrævende, men får arbejdet gjort effektivt, forlader dit gulv klar af fliser i sidste ende.

Instruktioner

•Anvend en stiv-strittede kost til at feje gulvet klart af alle skidt og snavs, så du kan se kanterne af de installerede fliser.

•Beskyt dig selv fra flyvende flise stykker og støv ved at bære et par beskyttelsesbriller, en ansigtsmaske og arbejde handsker.

•Pry off baseboard omkring gulvfliser med et brækjern. Slide bar mellem brættet og væggen på de punkter, hvor bestyrelsen er naglet på plads. Gælde pres for at trække brættet væk, arbejder ned på længden af brættet for at undgå brud.

•Tag en spartel kniv og slip det under kanten af en af laminat fliser mod en af væggene, ved hjælp af kløften afsløret med baseboard fjernelse.

• Skub fremad på spartel langs undergulvet under fliser, vrikker kniv frem og tilbage lidt for at bryde bånd mellem flisen og gulvet nedenfor. Nå med anden hånden og forstå de hejse flise kant. Træk opad på flisen som du fortsætter med at underbyde flise med spartel, indtil flisen trækker gratis.

•Brug rummet lavet af tomme flisen til at tvinge den større blade af en etage skraber under en tilstødende flise. Skub på gulvet skraber langs undergulvet under flisen til at springe fra sal. Fortsætte med skraber, clearing væk fliser i en stadig større cirkel, indtil du har fjernet alle fliser fra gulvet.

•Tag svært at trække fliser ved at nedbryde den selvklæbende holder flisen på plads med en varmepistol. Direkte varme fra pistol på flisen, holde pistolen omkring 4 inches fra flise overflade og flytte den frem og tilbage i omkring 20 sekunder. Varmen vil løsne limen, så du kan pop flise gratis ligesom resten.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com