Sådan fjerner Latex maling fra et lærred malet loft

January 1

Sådan fjerner Latex maling fra et lærred malet loft

Det er ikke usædvanligt at finde lærred loft liners i gamle huse. Lagt over gips, skjule lærred liners de små revner, der opstår med tiden som et hus afregner og forskydninger. Ud over at være en smart forklædning, giver et lærred loft liner en ensartet overflade, der tager maling godt. Et lærred loft liner tager også maling fjernelse godt. For de bedste resultater, kigge efter en vand - eller soja-baserede kemiske paint remover. Disse tager længere tid at arbejde end mere ætsende formler, men vil være blid på lærredet. Er sikkert at bruge, teste det på en inconspicuous spot i loftet før du bruger det på hele lærredet for at sikre, at det produkt, du vælger.

Instruktioner

•Lay en plastik tarp nedenunder dit arbejdsområde.

•Tøm omtrent 1 qt. af remover til en maling bakke.

•Drej en lang-håndtag maling rulle ind i paint remover, frem og tilbage indtil det er mættet men ikke drypper. Rul remover på loftet i en tyk (ca 1/8-inch) lag. Når du anvender remover, ikke holde rullende over det. Efterlade det sted at arbejde.

•Vær opmærksom på remover efter at producenten-anbefalet minimum opløses. Klatre op på en robust stige. Skrabe væk en del af gel med din spartel. Hvis malingen kommer med det, og du kan se lærredet under er kit klar til at fjerne. Gå videre til trin 5. Hvis ikke, gælder mere remover til stedet, så check igen i 15 til 30 minutter.

•Fjern alle gelen paint remover og maling fra loftet. Bære en lille foret affaldsspand med at indsamle remover, som det kommer væk fra loftet.

•Aftør op enhver resterende remover med en fugtig klud. Som du beskidt én del af højspændingsforsyningsnettet, flytte til en ren. Skyl rag ofte. Fortsætte med aftørring med vand, indtil alle spor af remover er væk.

•Gentag trin 2 til 6 i forskellige sektioner, indtil du har fjernet alle maling på lærred loft. Husk at fjerne tarp.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com