Sådan fjerner løbehjulet på en Shop-Vac

November 5

Sådan fjerner løbehjulet på en Shop-Vac

Løbehjul (en industriel fan design bruges til at forøge eller formindske lufttryk) er en vital del af enhver vakuum, butik eller på anden måde. Selv om en shop-vac er designet til at inhalere store snavs som skruer og træflis, vakuum kan stadig blive beskadiget eller tilstoppede og nødvendiggøre fjernelse. Shop-vac er designet til nem vedligeholdelse da shop støvsugere er stærkt bruges og misbruges meget mere end et tæppe vakuum.

Instruktioner

•Drej off butik vakuum og tag det fra væggen. Hjulet shop-vac til en tom plads at demontere den. Der vil være to håndtag på siderne af vakuum med pressostater nedenunder håndtaget. Tryk på begge skifter ned på samme tid og træk toppen af vakuum op.

•Klik toppen af vakuum over at udsætte undersiden af vakuum motoren. Der vil være fire skruer, der anker motor til den øverste del af vakuum. Fjern disse skruer for at frigøre den motor samling. Fjerne gummipakning, at rederierne motor samling og derefter Skru de fire skruer, der holder bunden ansigt af den motor samling på. Holde disse skruer adskilt fra de andre skruer som størrelsen er anderledes og bruge den forkerte skrue kan bryde plast-paneler.

•Tag bunden vender mod af motor forsamlingen i hånden til at udsætte løbehjulet sammen med den motor aksel. Greb løbehjulet og trække fast. Løbehjulet er kun fastgjort ved friktion så kan fjernes med hånden. Motoren sig selv bør forblive knyttet til den motor samling.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com