Sådan fjerner Loctite skruer

January 18

Sådan fjerner Loctite skruer

Loctite er en flydende fugemasse, der placeres på gevind før indsættelse i skrue hul. Væsken derefter danner en forsegling mellem trådene og hul til at låse bolt stramt på plads. Tre versioner af Loctite er til rådighed, alle med forskellige niveauer af bond; grøn giver den stærkeste bånd, rød er i de midterste og blå giver den mindste bond. Loctite er tilgængelige på de fleste hardware og hjem forbedring butikker og som regel kun kræver en eller to dråber pr. skrue til at arbejde.

Instruktioner

•Prøv at fjerne skruen med en standard skruetrækker. Hvis skruen er ældre eller ved hjælp af den laveste lønklasse blå Loctite, kan dette være nok til at løsne og fjerne den. Brug en skruetrækker hoved, der passer perfekt til skruen og undgå tømte den.

•Sæt punktet af skruetrækkeren ind i skruen hovedet, og tryk det let tre til fem gange med en hammer for lette. Virkningen er nogle gange nok til at løsne skruen nok til at bryde Loctite bond. Ramte toppen af skruetrækkeren perfekt så ikke at skade skruehovedet.

•Heat hovedet af skruen med en propan torch. Pas på at varmen kun skruen og ikke materiale omkring det for meget som dette kan beskadige den omgivende overflade. For de røde og grønne Loctite former er varme normalt den eneste måde at løsne båndet nok til at fjerne skruen. Fjern skruen umiddelbart efter opvarmning fordi køling vil forårsage Loctite størkne igen.

•Anvend en boremaskine med et metal bore bit til at bore ud skruen i tilfælde, hvor det er umuligt at bryde Loctite bond på anden måde. Dette er virkelig den sidste udvej for at fjerne Loctite skruer og vil ødelægge skruen.

Tips & advarsler

  • Være tålmodig, når du forsøger at fjerne den skrue, at du ikke skader det eller strip hovedet.
  • Brug ordentlig fakkel forholdsregler, når varme skruen ikke skade dig selv eller oprette en brandfare.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com