Sådan fjerner lugten af mølpose fra møbler

November 10

Min svigermor har nogle smukke stykker af antikke møbler, som hun ville have mig til at have og jeg virkelig ønskede at have dem. Indtil jeg bragte dem hjem og indså, at lugten af mølpose var ikke bare i hendes hus, det var i hendes møbler også. Forlader møbler uden for at luft ud, var ikke noget, at jeg var i stand til at gøre. Jeg kunne ikke trække en kommode og ud af huset hver dag, men jeg fandt en alternativ metode, at virkede. Det tog et par uger, men kommoden ikke længere lugter mølpose.

Instruktioner

•Sæt din stykke af møbler i nærheden af et åbent vindue og sæt op en blæser til at blæse direkte på dine møbler mod det åbne vindue. Lad fan slag på det i et par timer hver dag.

•Sno trækul briketter i avisen. Brug 4 eller 5 trækul briketter og krølle en avis omkring dem. Gør en af disse trækul briket breve for hver skuffe eller døren på stykket af møbler. Trækul vil absorbere mothball lugt.

•Sprinkle lavendel æterisk olie på sammenkrøllet avis. Avis vil absorbere mothball lugte og lavendel vil både bidrage til at slippe af mothball lugt og efterlade en dejlig duft.

•Åbn alle skuffer og døre af dine møbler og ting med lavendel sammenkrøllet avis og en trækul briket pose. Luk alle skuffer. Lad sidde i en uge.

•Åbn alle skuffer og døre og fjerne de aviser og trækul. Smid aviser og trækul. Hvis lugten er stadig til stede, Gentag for en anden uge.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com