Sådan fjerner opvaskemaskine Spray Arm i en GE Triton XL

August 13

Sådan fjerner opvaskemaskine Spray Arm i en GE Triton XL

Selv om det er ikke længere fremstilles, er GE Triton XL opvaskemaskine stadig en kraftfuld apparat, der kan gøre kort proces med dine beskidte retter. Dens funktioner inkluderet sådanne innovationer som en ExtraClean Sensor og QuietPower III pakke, for støj gratis køkken. Disse opvaskemaskiner udnytter en spray arm for at distribuere vand under højt tryk omkring badekar vask rengøring dine retter af mad og snavs. Hvis du skal udføre nogle reparationer på dit udstyr, såsom udskiftning af motoren, vil du først nødt til at fjerne opvaskemaskine spray arm på din GE Triton XL.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til elektriske kredsløb, der holder GE Triton XL på de vigtigste panel.

•Åbn opvaskemaskine døren. Fjern bunden opvaskemaskine rack.

•Locate opvaskemaskine spray arm hub på højdepunkt midt på armen. Kigge efter en tynd linje, der løber rundt om toppen; Dette er hub cap. Bruge kanten af en flathead skruetrækker til at poppe ud af hubben hætten. Pas på ikke at beskadige plasten.

•Brug topnøgle fjerne bolten i midten af hubben spray arm.

Anslag dysefastgørelsen pull vaskemaskinen spray arm op og ned af spinner forsamlingen.

Tips & advarsler

  • Hvis spray arm er svære at fjerne--måske fordi du har hårdt vand--tilføje en kvart kop eddike til bunden af vaskemaskinen. Derefter gøre en kort belastning på den højeste varme indstilling med en tom opvaskemaskine. Eddike og varme kan nogle gange hjælpe for at nedbryde kalkaflejringer, der kan forårsage arm til at holde.
  • Udvis altid forsigtighed, når du arbejder i nærheden af vand og elektricitet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com