Sådan fjerner Popcorn tekstureret Finish fra loftet

December 17

Tekstureret lofter, også kendt som "popcorn" blev populære i 70 ' erne og 80 ' erne både for designelement og dets evne til at dække op ufuldkommen drywall tape arbejdspladser. Popcorn lofter har siden faldet i unåde, fordi teksturen fælder snavs og spiderwebs og også kaster skygger, som gør rummet ser mørke og cavelike. Fjernelse af popcorn texturering fra loftet er en kedelig, men ligetil proces, som enhver boligejer kan udrette. Bemærk at popcorn texturering anvendes før 1980 har en høj sandsynlighed for asbestholdige og bør formentlig ikke fjernes af boligejer. Asbest bør kun fjernes af licenseret fagfolk. Kontakt en lokal farlige materialer test service for at bestemme, om dit loft indeholder asbest.

Instruktioner

•Indstil hvis din popcorn loft indeholder asbest. Hvis tekstureringsproces blev anvendt i 1980 eller senere, vil det sandsynligvis ikke indeholde asbest. Enhver loft texturering anvendelse, der skal testes ved din lokale farlige materialer test service. Kun popcorn uden asbest bør fjernes af en boligejer.

•Indstil hvis popcorn er blevet malet. Skrabe på tværs af popcorn med skraberen. Hvis popcorn smuldrer let, er det umalet. Hvis det holder sammen, har det sandsynligvis været malet over, i hvilket tilfælde kun tør skrabe med en skarp skraber vil tage det ud. Fjernelse af malet popcorn tager mere indsats end umalet popcorn.

•Drape vægge og gulv med plast drop klude og forsegle med malere tape. Overlap kanten af dråbe klud til at forhindre popcorn støv fra at undslippe rummet.

•Drej off cirkulerede luft (air conditioning eller varmluft varme) til rummet for at undgå blæser popcorn støv rundt i lokalet. Hvis du er følsom over for inhaleret støv, bære en velsiddende støvmaske for resten af projektet. Fjerne nogen lamper eller luft ventilationskanaler i loftet.

•Spray et 4 fod af 4 foden del af loftet med vand i en sprayflaske, med udgangspunkt i et hjørne. Tåge popcorn, indtil det er fugtigt men ikke drypper. Vent et øjeblik for vand at trænge popcorn derefter skrabe forsigtigt med skraber i lange rækker. Hvis du skrabe for hårdt, vil du beskadige drywall nedenunder. Popcorn bør komme ud let. Hvis der er vanskelige pletter, spray igen med vand.

•Flyt til næste afsnit og gentage trin 4. Gentag på resten af loftet, indtil alle popcorn er fjernet.

•Våd sand loftet. Sættetid en svamp i vandet og vride ud grundigt. Tør ned loftet med fugtig svamp til at fjerne popcorn støv og glat over tapede og mudded leddene. Hvis der er skader på ethvert fælles, lave med drywall mudder. Vent i mindst fire timer for drywall tørre før male loftet.

•Carefully tag ned plast drop kluden og rulle popcorn i det til bortskaffelse. Vent i mindst fire timer for drywall tørre før male loftet.

Tips & advarsler

  • Bære en gammel bold cap eller malere hat for at undgå at få våde popcorn i dit hår.
  • Hvis dit loft tekstur blev anvendt før 1980, har en prøve testet for asbest, før at have det fjernet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com