Sådan fjerner ringe fra møbler

April 19

Antikke møbler er en skat. Pasning af møbler du allerede ejer, er godt for miljøet; færre træer væltede for at gøre nye møbler, mindre brugte møbler kastet i jord fylder. Pasning af møbler du allerede ejer, er godt for din tegnebog; ingen grund til at købe udskiftning tabeller. Og måske tager sig af antikke møbler er vigtigt for sentimentale årsager. I vores hus, vi har familie møbler, der er blevet kærligt brugt og det viser. Uanset hvad din situation, at sikre antikke møbler bevarer sin skønhed og holdbarhed er en smart ting at gøre. Mange tabeller er kasseret på grund af pletter eller hvide ringe på table top overflader. Følgende er måder til at fjerne pletter og ringe fra møbler, der har arbejdet for os. Disse enkle trin kan forlænge livet, skønheden og værdien af dine møbler også.

Instruktioner

•Hvis vand eller fugtig varme forårsaget en hvid ring på dit bord, placere en blød, glat klud (ingen mønster vævninger eller farverige prints) over stedet og tryk på en varm jern ind i området. Holde jern i bevægelse og trykke på knappen damp i et par sekunder ad gangen. Sørg for jern er ikke for varmt eller du kan gøre bordpladen skamplet værre. Fortsætte forsigtigt damp strygejern over området i korte byger indtil hvid vand ring er falmet fra din tabel.

•Hvis alkohol var synderen af en hvid ring på dit bord, det er vigtigt at handle hurtigt. Let fugt en blød klud med ammoniak og tørre det beskadigede område forsigtigt. Fortsætte aftørring tabellen top med din ammoniak fugtet klud som alkohol ring gradvist forsvinder fra din tabel overflade.

•Hvis du har ingen idé hvad der forårsagede ringen eller plet på dit bord og hvis metoderne foreslået ovenfor ikke arbejde, prøve en husstand slibende og et smøremiddel. Bruger om et 50/50 forhold, kombinere slibe/polermiddel og lubrikant i en løs pasta. (Se tips til en liste over fælles husstand slibemidler og smøremidler). Generøst slather pastaen over det beskadigede område og sagte gnid ringen på bordet, bevæger sig med kornet af træ. Dække området med en blød klud. Give rigelig tid til smøremiddel til at trænge ind på bordpladen. Dette kunne tage fra 5-10 timer afhængigt af alder og sværhedsgraden af bordplade pletten. Når tabel pletten er ophævet, og du er tilfreds med resultaterne, ren bordpladen grundigt. Polsk møbler og det skulle give mange flere år af nydelse.

Tips & advarsler

  • Gamle tee shirts gøre god klude
  • Fælles husstand slibeværktøj omfatter bordsalt, vaskning pulver, bagepulver eller hvad du har på hånden
  • Madlavning olie, Vaselin, maskinen olie, mayonnaise, olivenolie, pasta voks eller eventuelle andre lettilgængelige smøremiddel vil gøre tricket
  • Disse teknikker virker bedst på møbler, der har været plettet eller voksede
  • Start hver af disse metoder langsomt og gå forsigtigt frem

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com