Sådan fjerner rødderne af en Bird of Paradise anlæg

February 1

Bird of paradise planter er smukke, men de kan komme ud af kontrol. Hvis planterne får lov til at vokse alt for store, kan de faktisk begynder at blande sig med bolig strukturer eller overtager en gård. I disse tilfælde vælger mange ejere at fjerne planten fra de lokaler, meget på samme måde, man ville fjerne et træ (i virkeligheden, ofte med en motorsav). Men da bird of paradise planter kan vokse tilbage fra bare rødder, du skal tage nogle yderligere foranstaltninger for at sikre, at dit anlæg ikke vender tilbage.

Instruktioner

•Expose så meget rod som muligt. Bird of paradise rødder kan overstige 15 inches i diameter let, og du har brug at få hele vejen til bunden af rødderne hvis det er muligt. Du vil ikke være i stand til at udrydde denne type anlæg, så du bliver nødt til at træffe andre foranstaltninger for at fjerne rødderne. Brug skovl og din spade til at udsætte rødderne.

•Scrap rødderne ved hjælp af din spade. I nogle tilfælde kan fjerner kronen af roden dræbe planten fordi resten af roden vil være i stand til at vokse. Hvis du kan finde udgangen af roden, skal du bruge din spade til skrot ud i slutningen. Hvis du kan, rent faktisk afbrød slutningen og fjerne den fra planten helt. Skrabe sider af rødderne fjerner også andre udløbere, der muligvis stadig voksende evne.

•Treat rødder med Round-up. Runde-up vil dræbe din græs og andre planter, så vær meget omhyggelig med at anvende det kun på rødder, selv. I 10 til 14 dage, rødderne vil nedbrydes, og du vil sandsynligvis være i stand til at fjerne planten fra jorden manuelt.

•Obstruct som meget lys fra planten som muligt. Noget, der vil forstyrre væksten af anlægget vil hjælpe, hindrer fremskridt af plantens rødder. Dække planten med tarp holde lys og fugt under roden fjernelse.

Tips & advarsler

  • Fjernelse din bird of paradise plantens rødder vil dræbe dit anlæg. Sørg for at det er okay med dig og at du har fjernelse planer i tankerne for resten af anlægget, før du indleder root fjernelse.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com