Sådan fjerner skuffer fra rammer

October 5

Sådan fjerner skuffer fra rammer

Skuffer er knyttet til rammer af løbere. En runner på hver side af skuffen, og en runner på hver side af rammen kabinet. Løberne arbejde sammen for at gøre skuffen glider ind og ud af kabinettet. Lejlighedsvis, runner lejer kan mislykkes og skuffen vil skrabe eller endda holde i kabinettet. Når dette sker, skal du fjerne skuffen fra rammerne. Nogle skuffer har en lille udløserhåndtag, mens andre simpelthen tip ned og slippe.

Instruktioner

•Træk på forsiden af skuffen indtil det stopper. Tryk let på forsiden af skuffen. Vrikke det frem og tilbage lidt og fortsætte med at skubbe.

•Mærk ved udgangen af den skuffe runner til at komme fri af guiden. Når du føler det frigivelse, tip skuffen ned længere. Du bør kunne se nylon forsynet med pop gratis guide, hvornår det gør, trække skuffen gratis af rammen. Hvis skuffen ikke vil tip ned på alle, nå rundt træ skuffe foran med begge fingre.

•Mærk rundt indtil du finde en lille bevægelige håndtag og skub det på begge sider. Fortsat trække lige ud, mens du holder grebene ned--ikke tip det denne gang--indtil skuffen kommer helt ud af rammen.

•Pick op en screwgun hvis skuffen ikke vil tip ud, har nogen håndtag eller vil ikke komme ud af rammen uanset hvad du gør. Trække skuffen ud så langt som du kan og Skru skruerne på begge sider af løberen og skub skuffen ud. Hvis hjælpelinjerne er hæftet på, skal du bruge et par diagonal tænger at fjerne hæfteklammer og skub skuffen ud løberne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com