Sådan fjerner snavs & pletter fra træprodukter uden at ridse

January 4

Sådan fjerner snavs & pletter fra træprodukter uden at ridse

Naturlige ubehandlet træ er et porøst stof består af minut fleksible fibre. De åbne rum mellem fibrene ikke kun tillader træet at ånde, men også giver overflade til at opsuge væsker indeholdende mikroskopiske partikler. Dette kan enten øge udseende og holdbarhed af træ ved at absorbere pigmenter og beskyttende finish, eller det kan mar finish ved at absorbere pletter. Derudover blive mange lak og fernis uigennemsigtig eller misfarvet af varme eller væsker tilbage på overfladen. Heldigvis, de fleste pletter kan fjernes.

Instruktioner

•Rengør skidt og snavs fra antikke møbler, der har været oplagret i lang tid med en olie-baserede renere snarere end en voks-baseret produkt. Voks har tendens til at forsegle træ, mens olie opsuger, løsner minut snavs partikler og flyder dem til overfladen. Før du anvender en renere, gå over møbler med en tør pensel til at løsne overflade snavs mens støvsugning med en butik vakuum slange.

•Brush en olie-baserede renere i træ med en pensel ved at arbejde frem og tilbage i retning af kornet. Påfør en generøs lag af olie-baserede renere over hele overfladen og lad natten.

•Sæt en tung ulden sok over din hånd. Massage ekstra olien forsigtigt ind i træet ved at gå med korn og efter konturer og udskårne dele af møblerne. Fortsæt indtil alle stærkt farvede områder er blevet behandlet.

•Aftør off overskydende olie og snavs ved polering med en gammel bomuld T-shirt i retning af kornet.

•Rengør vand ringe fra træ overflader så hurtigt som muligt at undgå pletter. Arbejde olie-baserede polsk kraftigt i gamle vand ringe og buff rent med en blød klud. Hvis dette ikke kan fjerne pletten, spredes et lag mayonnaise over området, tillade mayonnaise at suge natten og tørres af med en blød klud.

•Tag snavs oprustning og mindre pletter fra ufærdige fyr med husstandens flydende renere. Buff område med en fugtig klud og en lille mængde af flydende sæbe. For at undgå grimme pletter, bruge sæbe sparsomt uden gør det muligt at suge ind i overfladen. Alternativt, gnide overfladen med en TOT af kit-lignende materiale kendt som smuldrende renere. Den eneste måde at fjerne integrerede pletter fra rå pine er at slibe overfladen eller dække pletten ved at male møbler.

•Fjernelse hvide pletter forårsaget af vand indtrængen fra møbler som følger: sættetid en blød klud med lige dele af ammoniak og vand. Presse ud af overskydende og gnid overfladen indtil mærket forsvinder. Tør straks og anvende voks polish.

•Soak en pad 3/0 klasse stål uld i en blanding af olivenolie og cigaret aske hvis den hvide plet er stadig synlige. Gnid pad let frem og tilbage efter korn. Aftørre ren og anvende et lag af voks møbelpolish. Hvis pletten ikke forsvinder, er din eneste udvej at sand stykke ned og refinish overfladen.

•Mix mayonnaise med cigaret aske eller rottenstone pulver til at fjerne varme ringe fra en tabel. Gnid blandingen ind pletten med spidsen af din finger og lad natten. Den følgende morgen vil pletten være væk. Tørres af med en blød, fugtig klud og anvende møbelpolish.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com