Sådan fjerner Soffits

December 3

Soffits over dit køkken frysere spiser en masse plads, der kunne bruges til at udvide dit køkken frysere til loft, skaber en moderne og opdateret look. Eller det kunne være en display placere en værdsatte samling. Når du har gjort beslutningen om at fjerne dem, er du på vej til et friskere køkken på ingen tid.

Instruktioner

•Tag alt fra køkkenet tællere og dække alle overflader med plast. Sætte på din beskyttelsesbriller og ansigtsmaske. Overvej at bruge plast til at blokere døråbninger til andre værelser indeholder konstruktion støv.

•Begin ved at gøre et par huller i soffits tillade dig at se, hvad der ligger bag dem. En fjerdedel af de boliger, der har soffits skjule kanalen arbejde eller VVS til ovenpå badeværelse. Brug en pen lys til at se inde og se hvad du beskæftiger sig med.

•Brug et koben til at fjerne enhver vanskelige dele af drywall eller andre byggematerialer. Forvent at blive overrasket over hvad du finder. Din indramning kunne være lavet af 2 x 2, 2 x 4 eller endda krydsfiner. Husk, disse byggematerialer var beregnet til at være skjult af drywall.

•Saw gennem indramning og fjern træ. Være forsigtig med at bruge en sav, der er i stand til at skære igennem søm. Fjern alle overskydende materialer. Reparere eventuelle huller, dings eller skader på væggene over dit køkken frysere når soffits er fjernet.

Tips & advarsler

  • Hvis du finder VVS eller rør bag din soffits, du kan enten lade dem i og lappe visning huller eller du kan have dem omdirigeret af en professionel.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com