Sådan fjerner sølv pletter fra Pine

January 31

Pine borde og andre møbler i fyrretræ er attraktive, men dette træ er meget modtagelige for varme pletter forårsaget af varme genstande kommer i kontakt med fyrretræ, som er tilbøjelige til at fremstå som sølv eller hvidlige pletter på træ. De vil ikke aftørre med regelmæssige træ renere, men hverken er de permanente. Hvis du vil fjerne sølv pletter fra pine, er alt hvad du behøver et par fælles husholdningsartikler.

Instruktioner

•Aftør ned tabellen med spray wood cleaner og en rengøring klud til at fjerne snavs og skidt fra tabellen, at gøre sølv pletter nemmere at spotte og behandle.

•Jern pletter. Placer en ren hvid bomuld håndklæde over pletten, og varme jern til høj. Fyld vandtanken, før du starter. Placer jern oven på dugen og starte Strygning, hvilket gør liberal brug af funktionen "damp". Køre strygejernet over tøjet omkring 10 gange.

•Lift klud. Hvis de sølv pletter er væk, er du færdig. Hvis ikke, gå videre til trin 4. Sandsynligvis pletter vil blive lettere, selv om de ikke forsvundet helt.

•Rub ned i tabellen med citronsaft og bagepulver. Lav en pasta ved hjælp af de to ingredienser ved overbrusning først bagepulver og derefter citronsaft på bordet. Start med 2 tbsp. bagepulver og 2 tsk citronsaft. Krat de sølv pletter med en rengøring klud til at fjerne dem uden at beskadige finish af tabellen. Dette er særlig effektiv, hvis kilden til pletterne var en varm mad kasse, som en pizza kasse, da sommetider fedt rester forbindelser problemet og er svære at fjerne.

•Aftør ned i tabellen med spray wood cleaner til at fjerne alle rester fra processen til fjernelse af pletter og forlade din fyrretræsmøbler, lyse, skinnende og plet-fri.

Tips & advarsler

  • Altid teste rengøringsmidler på en lille, unnoticeable område af fyrretræ før du anvender dem i store mængder.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com