Sådan fjerner spejle overholdt gipsvæg

May 10

Spejle, der overholder lige gipsvæg med lim er besværligt at fjerne. Selvom du kan fjerne spejle anbragt på gipsvæg, skal du gøre nogle reparationer til drywall. Mængden af reparationer afhænger metoden til at fjerne spejlet. Forruden udskæring værktøjer er tilgængelige online at arbejde godt for at fjerne limet spejle. Denne metode kræver tålmodighed, og du kan muligvis ikke bruge spejlet igen. Den anden metode--skære spejlet ud af væggen--vil kræve dig til at installere et nyt stykke af Gipsvægge til at dække hullet.

Instruktioner

Forruden opskæring værktøj metode

•Purchase en forrude skæring wire kit online. Du kan købe kit gennem commercialforms.com eller amazon.com. Skrive netop i "forruden fjernelse kit", og du vil finde et væld af virksomheder at bestille sættet.

•Blow varmluft fra en hårtørrer over spejl i 15 minutter. Sørg for at bruge lidt tid på blæser hårtørrer rundt i kanten af spejlet. Varmen fra hårtørreren kan hjælpe med at blødgøre limen. Enhver lim, der Blødgør vil gøre projektet, meget hurtigere.

•Hav hjælperen sætte på et par handsker, og lægge pres på spejlet. Hjælpere-job er at holde spejlet, så det ikke falder, mens du bruger forruden skæring wire kit. Placer handsker på hænderne og optrævle forruden skæring kit. Sættet består af to håndtag med wire tilslutning håndtagene.

•Start i øverste venstre hjørne af spejlet. Hold et håndtag i hver hånd, og stræk ledning undervist. Indsæt skæretråd mellem væggen og spejlet. Arbejde håndtag til venstre og til højre simulerer en skærende bevægelse.

•Fortsæt skæring bag spejlet, arbejde din vej til nederste højre hjørne af spejlet. Når du skærer, prøv ikke at fjerne sølv opbakning fra spejlet. Afhængig af hvor meget lim er der og hvor længe det har været op, dette kan eller kan ikke være muligt.

•Træk spejl ud af væggen, efter at du har helt væk fra det ene hjørne til næste med skæretråd. Gør eventuelle reparationer, nødvendigt at drywall, og male over reparationer.

Skære spejlet

•Anvend en stud finder til at finde den nærmeste væg studs fra siderne af spejlene. Dette vil give dig noget at nagle et nyt stykke af drywall til, når du fjerner spejlet. Brug et målebånd og en blyant til at markere off en firkant omkring spejlet at skære drywall, og sørg for, at du skære til midten af væggen studs.

•Anvend en hobbykniv til at skære drywall ifølge din streger på væggen. Spørg din hjælper til at holde spejlet, mens du skærer ned på væggen.

•Træk spejlet og gipsvæg væk fra væggen. Tage spejlet med drywall knyttet udenfor, og Placer spejl med forsiden nedad på en blød flad overflade som græsplænen. Spray gipsvæg med vand fra en haveslange. Dette vil suge drywall og gør det let at fjerne fra bagsiden af spejlet. Du kan genbruge spejlet når du rense spejlet.

•Purchase en gipsvæg lagen fra hardware butik, og reparere hullet i væggen.

Tips & advarsler

  • Altid bære handsker når du arbejder med spejle. De vil bryde når du mindst venter dem til.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com