Sådan fjerner Starter Gear fra en Kohler plæneklipper motor

January 22

Sådan fjerner Starter Gear fra en Kohler plæneklipper motor

Starteren gear, også kaldet startmotor, er en cylindrisk indkapsling monteret på siden af en Kohler plæneklipper motor. Når du Drej tændingsnøglen, kræfter starter magnetventil gear inde i huset til at engagere sig i motorens svinghjul. Dette tvinger motor til at slå over, og med den ekstra gnist fra tændspolerne, motoren begynder at løbe. Når starteren gear mislykkes, skal du fjerne starteren og erstatte det med en ny.

Instruktioner

•Tag batteriet kabel fra negative batteriet terminal med en skruenøgle, og Afmonter derefter batterikabel fra positive batteri terminal. Placer batteriet kabler, så de ikke kan ved et uheld kommer i kontakt med batteriets terminaler mens du fjerne starteren.

•Locate starter på siden af motoren. Brug udskiftning starter som en visuel reference til at finde starteren. Hvis du ikke har en udskiftning starter, finde en ca 8 tommer lange, cylindriske rør. Røret har en anden cylindriske rør molted til det, der er omkring en fjerdedel af størrelsen af de større rør. Starteren har en lille ledningsnet tilsluttes det og også en stor ledning boltet til slutningen af det.

•Fjern den møtrik, der sikrer de store ledning ind i slutningen af starteren, og derefter trække ledningen ud den gevind stud.

•Tag den elektriske ledningsnet fra starteren. Tryk på fanen sele-låsning, og derefter trække sele off starter boliger.

•Fjern de bolte, der sikker starter boliger til motoren blokere med en skruenøgle og derefter adskille starteren fra motorblokken.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com