Sådan fjerner stråtag

May 7

Græsplæne stråtag er et lag af døde og levende materiale, der findes mellem din græs og jordoverfladen. Så dit græs vokser, dør og nedbrydes, føjes yderligere materiale til thatch lag. Hvis materialet hober sig op hurtigere, end det bryder ned, kan thatch lag blive for tyk og forårsage en usund græsplæne. Hvis din plæne er et stråtag lag tykkere end en halv tomme, skal det fjernes fra din plæne.

Instruktioner

•Indstil dit thatch tykkelse. Tag en skarp kniv og skær et lille plaster på turf. Hvis de fleste af rødderne på din tørv er koncentreret i laget thatch, ikke snavs lag, muligvis din græsplæne dethatching.

•Rake tynde lag af stråtag. En god og grundig raking kan være alt det tager at opfriske din græsplæne og tillader vand og næringsstoffer at passere igennem til jorden. Der findes særlige thatch River til dette formål på hjem Centre.

•Aerate tykkere lag. Din græsplæne skal trække vejret for at trives. Hvis du har en lille gård, kan du gøre dette ved at stikke huller i overfladen. Der er spidse sandaler til rådighed til dette formål.

•Rent en perlator – også kaldet en core perlator--til større plæner. Denne maskine vil trække stik af jorden ud af din plæne med cirka tre-tommer intervaller. Stikkene er normalt omkring en halv tomme i diameter og tre inches dyb. Gang bag-modeller og traktor-trukket versioner er tilgængelige. Denne procedure gøres bedst i perioder med aktiv vækst (køligere vejr) på et godt vandes græsplæne.

•Vertically mow alvorlige thatch problemer. For lag tykkere end trekvarte inches, leje en lodret plæneklipperen eller dethatcher. Dette er en temmelig destruktiv mulighed; den River rødderne af eksisterende græstørv og kræver som regel overseeding efter jobbet er fuldført. Brug denne indstilling kun som en sidste udvej. Lodret slåning gøres bedst i køligt vejr.

Tips & advarsler

  • De betingelser, der forårsager stråtag skal løses, således at betingelserne ikke gentager sig. Tung lerjord og jord med en høj pH-værdi er mere tilbøjelige til stråtag. At tage skridt til at løse disse betingelser vil hjælpe med at forhindre fremtidige thatch oprustning.
  • Brug ikke for store mængder kvælstof gødning. De forårsage hurtige vækst, der bidrager til at thatch oprustning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com