Sådan fjerner Strippable tapet

February 13

Sådan fjerner Strippable tapet

Tapet gør det muligt for boligejer at opnå et bestemt look på indvendige vægge uden brug af maling. Mange boligejere kan ikke lide det, men fordi det er vanskeligt at fjerne, når en designændring ønskes. Derimod kan strippable tapet fjernes nemt. Stedet for at anvende tapet i store plader, der ville blive skåret ned til størrelse passer til rummet, anvendes strippable tapet i lange, slanke nedskæringer.

Instruktioner

•Anvend en spartel til at forsigtigt løfte den nederste venstre kant af en stribe af tapet. Du kan itentify en stribe af enten ser hvor tapetmønstre ikke svarer eller kører fingrene langs muren, følelse for den placering, hvor to strimler kanterne mødes.

•Træk tapet langsomt og forsigtigt op fra hjørnet mod strip's centrum. Fordi bredden er mindre end længden, vil den nederste kant af strimlen til sidst fri selv.

•Grab bunden af tapet strip med begge hænder. Ikke trække strip mod dig rive det væk fra væggen. I stedet, løft den nederste kant op ad væggen mod den øverste kant. Stykke af strimlen stadig fastgjort til væggen og stykke ikke fastgjort til væggen er nu parallelle.

•Fortsæt at trække opad forsigtigt på papiret indtil hele strimlen er fjernet. For at holde de to dele af strimlen parallelt, stå i lige højde med strip hele tiden. Dette kan kræve kortere folk til at bruge en skammel.

•Anvend en rå børste til at fjerne enhver tapet liner, som forbliver på væggen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com