Sådan fjerner stuk tekstur

March 22

Sådan fjerner stuk tekstur

Stuk tekstur tilføjer tegn til ellers kedelig værelser og er en pause fra traditionel glat interiør. Stuk kan være lavet af en af en række materialer, afhængigt af programmet. I dette tilfælde er stuk en gips sammensatte på de indvendige vægge i huset. Fjernelse af stuk er langt vanskeligere end ved at anvende sammensat, så fjerner det kræver lidt arbejde. Den faktiske tid, der kræves, afhænger af størrelsen af området og kompleksiteten af stuk mønster.

Instruktioner

•Tag møbler fra det pågældende rum. Du kan bruge presenninger til at dække møblerne, men når du fjerner materiale af stuk har tendens til at få på og i alt.

•Drej effektafbryderen off for værelse på det elektriske panel. Fjerne lamper og væg switch plader ved hjælp af en skruetrækker. Dække eventuelle udsatte ledninger med elektrisk tape eller wire caps. Dække etageareal med presenninger.

•Spray et lille område af stuk grundigt med vand fra en sprayflaske. Tillad et par minutter for stuk til at absorbere vandet. Begynde at skrabe stuk fra overfladen ved hjælp af en bred skraber på en 30-graders vinkel til overfladen.

•Kontrollér sikker på bredden af skraberen er fladt på overfladen for at forhindre gouging et lavpunkt i drywall. Fortsat sprøjte vand på overfladen og skrabe. Som du fremskridt og udvide området, vil du finde det nemmere at arbejde.

•Undersøg overfladen når du har fjernet stuk. Udfyld alle områder, som kan have gouge mærker med en gips sammensatte. Let sand overfladen og forberede maleri. Brug altid en frakke af primer på bordpladen, før du anvender den endelige maling pels.

•Rengør værelse grundigt for at fjerne alt materialet. Installere de lamper og skifte plader ved hjælp af en skruetrækker. Aktivere effektafbryderen for værelse og Flyt møbler tilbage i.

Tips & advarsler

  • Ældre anlæg af stuk inden i 1970 ' erne kan indeholde asbest fibers. Hvis dette er tilfældet med din installation, leje en emissionsreduktion selskab til at fjerne asbest korrekt. Asbest er årsagen til lungehindekræft, en form for kræft.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com