Sådan fjerner suspenderet kabinetter

March 21

Sådan fjerner suspenderet kabinetter

Kabinetter er en integreret del af alle køkkener, samt nogle vaskerum og badeværelse. Kabinetter er enten installeret på gulvet eller suspenderes fra væggen. Suspenderet kabinetter er fastgjort til vægge ved hjælp af mindst fire skruer, som skrues igennem indersiden af kabinettet ind i væggen studs. Skabene er også sikret sammen ved hjælp af skruer fra indersiden af skabene. Hvis du remodeling dit køkken, vaskerum eller badeværelse og installere nye frysere, skal du først fjerne de gamle. Det er sikrest, hvis du har nogen til at hjælpe dig.

Instruktioner

•Fjern alle af indholdet fra kabinettet, herunder hylderne. Hvis du vil fjerne hylderne, blot løfte dem ud af skabet.

•Fjern lateralt skruer på kabinet, frakobling kabinettet fra kabinettet ved siden af det indvendige sidevægge. Skruerne kan være placeret inde i kabinettet, som du vil fjerne, eller inde i næste kabinettet. Hvis du ikke kan finde skruerne, fjerne Dørhængslerne ved blot at skrue dem, som de laterale skruer kan være skjult.

•Fjern to nederste skruer på bagsiden inde i væggen af kabinettet.

Uddelingen i bunden af kabinettet således at kabinettet ikke slip. Det anbefales, at en raske partner hjælpe dig ved at holde kabinettet.

•Fjern de to skruer på toppen af indvendigt væg af kabinettet, så lavere kabinet til jorden eller køkkenbordet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com