Sådan fjerner svinghjul fra en plæneklipper motor

July 23

Sådan fjerner svinghjul fra en plæneklipper motor

Ved hjælp af inerti moderate et svinghjul svingende hastighed i forskellige typer af maskiner. I en plæneklipper, er svinghjul beliggende i centrum af motoren. En brudt eller beskadiget svinghjul skal fjernes og erstattes; ellers plæneklipperen starter og køre meget groft, eller slet ikke, ved at trække streng ud fra dine hænder, når du forsøger at starte maskinen.

Instruktioner

•Tag plæneklipper motor dække. For at gøre dette, skal du bruge en topnøgle til at fjerne boltene på toppen og siden af dækslet. Typisk størrelse bolt er 5/16, men hvis din plæneklipper bolte er større eller mindre, justere størrelsen af topnøgle i overensstemmelse hermed.

•Tag centrum bolt i motoren med en breaker bar og sæt den til side.

•Sæt en skruetrækker ved siden af magnet side af svinghjul og tryk på den modsatte side af svinghjul med hammeren. Som du trykker på, bør du kunne jimmy svinghjul op lidt med skruetrækkeren. Efter at trykke et par sekunder, satte værktøjerne og trække svinghjul op og ud af motoren.

Tips & advarsler

  • Rengør svinghjul skaft og omkringliggende motor med vand fra en slange eller power cleaner før du udskifter den gamle svinghjul med en ny.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com