Sådan fjerner tæppe fra dine gulve

December 21

Sådan fjerner tæppe fra dine gulve

Sådan fjerner tæppe fra dine gulve.

Instruktioner

•Den første ting du skal gøre er skåret tæppe af sektioner ved hjælp af en skarp hobbykniv.Trække tæppet omhyggeligt ved midten af din cut så du ikke vil få stukket af tackless strimler.Rulle op stykke tæppe og binde det. Gør dette for hver brik du afsnittet indtil alle tæppe er fjernet.Fjerne polstring ind under gulvtæppet på samme måde som du lige gjorde det med gulvtæppet.

•Next, fjerne den tackless med en hammer og en skruetrækker eller en spartel og trække op hvert stykke, være omhyggelig med ikke at skære dig selv på den tackless. Placer skruetrækker eller kit kniven under den tackless strip, tage hammeren og tryk håndtaget del af skruetrækker eller kit kniven indtil tackless strimlen kommer løs nok til at trække det. (du kan ønsker at bruge nogle tunge handsker til at trække op af strimler).

•Nu, vende tilbage til dit gulv og fjerne enhver negle eller hæfteklammer stadig i gulvet fra den tackless og polstring med hammeren. Efter du har fjernet alle hæfteklammer og søm, fej gulvet grundigt med en kost. Hvis nogle af Polstringen er svære at fjerne med dine hænder og holder fast ved dit gulv, tage en spartel og forsigtigt skrabe det ud; Prøv ikke at skade hårdttræ gulvet nedenunder.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com