Sådan fjerner tæppe lim & Underpad fra hårdttræ

August 10

Fjerne et tæppe fra et trægulv er let. Bare finde en kant og trække det op, at fjerne enhver stifter, som du går. Når tæppet er blevet fjernet, fortsat der hård opgave at fjerne underpad-- og værre--limen vedhæftes hårdttræ overfladen puden. Det er nødvendigt at fjerne både for at forberede yderligere brug hårdttræ. Det er en vanskelig opgave at genskabe hårdttræ til en lim-mindre stat, men med nogle albue fedt og forsigtig anvendelse af et par fjernelse teknikker, du kan få arbejdet gjort, forlader dit gulv klar til restaurering eller en helt ny overflade.

Instruktioner

•Tag så mange hæfteklammer holder underpad på plads som muligt. Bruge en 7-tommer brækjern for mini for at komme under hovedet af korte, og lirke det op. Brug brækjern til at fjerne træ neglen strimler på kanten af på gulvet, og træk underpad op.

•Sharpen gulv skraber indtil det har en skrå kant på omkring 60 grader. Bruge ice skraber til at skrabe væk enhver underpad, der er tilbage. Passe på ikke for at gouge hårdttræ overflade med skraberen.

•Anvend en kemisk stripper specielt formuleret til at håndtere tæppe underpads, og sprede det på overfladen af dit gulv. Følg producentens anvisninger for brugen. Gå over overfladen ved hjælp af din skraber igen. Bære arbejdshandsker og beskyttelsesbriller, når der beskæftiger sig med stripper; også brug kun stripper i et velventileret rum. Puden bør være blødgjort ved brug af en stripper, og som sådan bør kommer ud nemt. Der kan stadig være tæppe lim resterende.

•Skabe en gryde med vand til en byld, og sted gamle klude på enhver resterende klæbemiddel. Hæld vand over klude, tillader vand at liquefy limen. Fjerne klude, aftørring de resterende klæbende, som du gør så.

•Rent et gulv buffer fra en hjem forbedring opmagasinere eller udstyr leje butik, og gå over overfladen af hårdttræ til at fjerne alle lim rester, placere en glat finish på dit gulv.

•Sweep væk alle støv eller snavs tilovers fra fjernelse.

Tips & advarsler

  • Bære en ansigtsmaske, når du fjerner underpad, som bliver det en indsamling lag for husstøvmider og ubehagelige lugte.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com