Sådan fjerner Tømrer bier

December 13

Tømrer bier får deres navn, fordi de udelade reder i træ rum, såsom våbenhus kolonner i dit hjem. Bierne er stor, op til en tomme i længden, og ligner humlebier. Tømrer bier producere sjældent omfattende strukturelle skader til dit hjem, men hullerne skaber de kan sætte en uinteressant glans på din ejendom. Persistens er blandt de værktøjer, du skal fjerne Tømrer bier fra deres reder.

Instruktioner

•Spray træ i hvilke Tømrer bier har indlejret, med pyrethroid insekticid eller insekticid støv. Gælde det ikke kun for den ydre overflade af træet, men inde i galleriet samt, hvis det er muligt. Kemikalier vil dræbe Tømrer bier på kontakt, og de døde bier vil falde ud af deres reder og ud af hullerne i træ.

•Plug gamle nesting huller med træ Kit eller caulk at fjerne Tømrer bier fra lokaler og til at forhindre dem fra at indtaste reder. Så længe hullerne forblive i træ, har bierne fri adgang til deres reder.

•Paint træ med en olie eller polyurethan maling til at omdirigere Tømrer bier til en anden placering. Bierne er mest tilbøjelige til at invadere ubehandlet træ, eller træ, der er dækket med gamle og peeling paint. En regelmæssig træ pletten giver ikke nødvendigvis de samme fordele.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com