Sådan fjerner tørrede sæbe fra opvaskemaskine filtre

July 3

Sådan fjerner tørrede sæbe fra opvaskemaskine filtre

Opvaskemaskiner har filtersystemer i bunden af enheden der forhindrer fødevarer, klumper af opvask sæbe eller brudt retter fra at komme maskiner af vaskemaskinen. Hvis filteret bliver tilstoppet med tørrede sæbe eller andre partikler, kan enheden fylde med vand, der kan løber ud på gulvet. Det vil også mindske den opvaskemaskine rengøring effektivitet. Nogle opvaskemaskiner har selvrensende filtre, men hvis din gør ikke du kan nemt fjerne filteret og rense den.

Instruktioner

•Åbn opvaskemaskine døren og trække sig ud af bunden rack. Nå under den roterende arm på bunden af enheden og forstå filteret top. Drej til venstre, og træk den ud af maskinen.

•Træk bunden filter ud fra under den roterende arm. Tage både bund og top filter til vasken.

•Køre den lunkent vand over filteret bund at skylle tørrede sæbe partikler. Brug en blød strittede krat pensel til at skrubbe off enhver tørret sæbe, der ikke vil skylle.

•Rinse ud i toppen filter i lunkent vand og bruge en scrub pensel på eventuelle partikler, der ikke skylles ud nemt. Håndklæde tørre de øverste og nederste filtre. Udskifte filteret bund og top filteret og derefter erstatte Opvaskestativ.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com