Sådan fjerner træ fliser fra betongulve

June 3

Sådan fjerner træ fliser fra betongulve

Træ fliser er et populært alternativ til hårdttræ gulvbelægning planker. Installationsprocessen er den samme som bruges med andre flise materialer, at foretage fjernelsen processen meget det samme som godt. Uanset om det er en enkelt flise eller en hel etage værd, kræver at fjerne træ flisebelægning du at bryde bånd mellem flisen og gulvet. At gøre så du bliver nødt til at bryde igennem den selvklæbende holder flisen på plads. Mens denne limen kan holde fliserne sikkert i årtier, med de rigtige værktøjer kan du bryde bond hurtigt. Efter at du har brudt denne obligation, er nysgerrige flise fra gulvets overflade bare et spørgsmål om at skrabe det.

Instruktioner

•Klart gulvet i alle forhindringer, såsom tæpper eller møbler. Dække alle tællere med drop klude, og Placer plastfolie over enhver tilslutning værelse døre til at forhindre strømmen af støv fra fjernelsesprocessen mellem værelser. Tape plast på plads med malertape. Fjern eventuelle sokler, der overlapper gulvbelægning af wedging naglet boards fra væggen med et brækjern, eller opløse den lim, der holder skrå brædderne på plads med en varmepistol til at trække brættet væk.

•Tag på et par af sikkerhed goggles og arbejde handsker til beskyttelse mod splinter. Fjerne træ fliser begynder nær en døråbning. Placer en mejsel i en søm mellem fliser, på skrå i en lav vinkel mod den flise, du fjerner. Ramte hovedet af mejslen med en hammer til at lirke op flise fra gulvet. Hvis gulvet fliser pauser, og fjern derefter stykkerne separat.

•Udskift hammer og mejsel med en haven edger efter clearing en rummet stort nok til at passe edger blade. Placer blade under flise kant og tryk på håndtaget for at tvinge edger under flisen langs beton, bryde tætning mellem fliser og undergulvet. Løft flisen fra gulvet efter du har brudt forseglingen. Fortsætte med edger indtil du har ryddet alle gulvfliser. Feje op snavs fra brudt gulvfliser og disponere over dem.

•Tag limen tilbage fra fliser med et betongulv grinder. Tilslut vinkelsliberen og flytte det til kanten af gulvet. Drej på vinkelsliberen og skubbe det langs beton i rækker, ved hjælp af små cirkulære bevægelser til at bryde op selvklæbende tilbage på betonoverfladen.

•Sweep den klæbende snavs fra gulvet, og derefter ren gulvet i enhver resterende støv fra fjernelsesprocessen. MOP gulvet ved hjælp af et pH-neutral sæbe og varmt vand. Skyl med rent vand og lad derefter beton tørre fuldstændigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com