Sådan fjerner travertin fliser med en vinkelsliber

November 20

Sådan fjerner travertin fliser med en vinkelsliber

Metoden du bruger til at fjerne keramiske fliser eller natursten fra et område, afhænger af personlige præferencer mere end noget andet, og du kan altid stole på den gamle metode, hammer-og brækjern, men der er mange værktøjer du kan bruge til at flytte ting langs mere hurtigt. En af de bedste værktøjer til at fjerne travertin fliser er en vinkelsliber, som gør det muligt at fremskynde tingene op betydeligt og flytte dig ud over gammeldags metoder til strømlinet effektivitet.

Instruktioner

•Åbn alle vinduer og døre til ydre af hjem og forberede området til fjernelse af flise. Støv er et stort problem, når du arbejder med en vinkelsliber, og hvis du bor i huset du skal beskytte mod støv til dine møbler og opholdsområder. Dække alle døråbninger og entryways i de indvendige sektioner med plastfolie og tape det på væggen med afdækningstape til at blokere for støv.

•Klart injektionsmørtel fra omkring stykke af fliser så du ikke skader andre stykker under fjernelse, da injektionsmørtel overfører chokbølger og bevægelse. Forstå vinkelsliber fast med begge hænder og tryk på kværn bladene mod ansigt af injektionsmørtel fælles, mens du trækker på aftrækkeren. Lad kniven synke ind i injektionsmørtel fælles, mens du flytter det gennem fælles at fjerne injektionsmørtel.

•Forbered stykke af flise til fjernelse. Bruge en vinkelsliber til at skære fliser i hele ansigtet i en X fra udvendige hjørne til ydersiden hjørne. Vær omhyggelig med at kun skåret dybt nok til at skære igennem den enkelt stykke af flise. Undgå at skære i enhver omkringliggende stykker og arbejde langsomt, så du kan undgå grinder hopper ud og springe i hele ansigtet af omkringliggende fliser.

•Sæt spidsen af klo på et brækjern til linjen du bare skåret i ansigtet af travertin. Anvende pres og lirke en sektion af travertin fra substrat overflade. Start på indersiden af travertin flise og arbejde udad til tomme fælles. Skæres yderligere linjer efter behov, hvis brikkerne ikke ønsker at lirke nemt.

Tips & advarsler

  • Du kan fjerne enkelt fliser ved at skære ud fuger omkring fliserne på forhånd. For hele sektioner, skære hele vejen igennem flise og underlag til at fjerne alt på én gang.
  • Altid bære beskyttelsesudstyr, når arbejdet med elværktøj.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com