Sådan fjerner Tumbler fra Maytag tørretumbler

August 3

Når du ændrer den tørretumbler bælte på en tørretumbler Maytag er det nødvendigt at fjerne den tørretumbler tørretumbler. Bæltet er installeret over rysteapparatet og derefter ind på den motor remskive. Når du ved, hvordan du fjerner tørretumbler fra en Maytag tørretumbler, kan du hurtigt få adgang til og ændre din tørretumbler bælte. Det er også nødvendigt at fjerne tumbler, hvis tørretumbler tromme rullerne skal serviceres.

Instruktioner

•Tag Maytag tørretumbler tørretumbler stikkontakt. Hvis du har en gas tørretumbler, slukke for gas levering ventil til tørretumbleren.

•Anvend en spartel til at afbryde Kontrolpanel fra det øverste panel. Skub kniven af spartel under hver forreste hjørne af Kontrolpanel for at løslade fastholde klippene. Løft på forsiden af konsollen kontrol og frigive de bageste faner. Manøvrere konsollen kontrol ud af din måde uden at frakoble alle ledninger.

•Åbn tørretumbler lint døren på toppen af tørretumbleren. Bruge en Phillips-head skruetrækker til at fjerne de to sikre skruer ved siden af skærmbilledet tørretumbler lint. Trække tørretumbler lint skærmen ud af tørretumbleren, efter at skruerne er fjernet. Ved at lade skærmbilledet lint på plads mens du fjerner skruerne, er der mindre chance for skruerne falder ind i tørretumbleren.

•Skub klinge af spartel frontpanelet og toppanelet. Find den fastholde klip, der sikrer det øverste panel ved hjælp af bladet af en spartel. Tryk på i på fastholdelsesfaktorer klippet og løft det øverste panel ud af tørretumbleren. Find dørkontakt ledninger seletøj og frakoble det fra dørkontakt.

•Anvend en Phillips-head skruetrækker til at fjerne de to skruer på toppen af frontpanelet, at Fastgør den til sidepanelerne. Løft på frontpanelet for at frigøre det fra bunden faner og fjerne frontpanelet fra tørretumbleren.

•REACH din hånd under tromlen og Find drevet motor og stjernehjul trisse. Skubbe stjernehjul trisse til venstre for at frigive spændinger på bæltet. Skub bælte ud de motor remskiven og ud af stjernehjul trisse.

•Lift drum op med den ene hånd mens du holder bælte med anden hånden. Fjerne tromlen og bælte gennem forreste del af tørretumbleren.

Tips & advarsler

  • Altid afbryde strøm fra apparater før reparation dem.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com