Sådan fjerner ujævnhederne lofter

September 16

Ujævnhederne lofter blev et stort hit i slutningen af 70 ' erne som tarmkanalen boliger begyndte at foråret op rundt omkring i landet. Huset bomme af firserne og den sent 90s gennem den erne fueled markedet for dette loft finish, delvist da det var både hurtigere og mere økonomisk end efterbehandling gips lofter og delvist, da det var en populær designelement. Nu, hvor lysbrydende udseendet er aftagende i popularitet, mange boligejere er på udkig efter nemme måder at fjerne ujævnhederne lofter. Heldigvis, med lidt tålmodighed, en bred fælles kniv og en kæmpe sprayflaske, ujævnhederne-fri lofter er en weekend væk.

Instruktioner

•Tag så meget møbler som muligt fra rummet. Er det nemmeste og sikreste at arbejde i et tomt rum, men pladskrævende møbler kan arbejdede omkring, hvis det er nødvendigt.

•Dæk gulve med en vandtæt presenning, og fjerne enhver område tæpper fra gulvet.

•Brug en stor haven sprøjte fyldt med rent vand, spray det ujævnhederne loft med vand. Arbejde på omkring en tredjedel af loftet på et tidspunkt. Tillade vand at suge i ujævnhederne belægning i et par minutter, derefter spray en anden anvendelse af vand.

•Brug et wide-bladet spartel eller en 10 eller 12 tommers fælles sammensatte kniv til at skrælle ujævnhederne fra loftet, pas på ikke for at gouge loftet med hjørner af kniven. Når ujævnhederne er vådt, det bør skræl temmelig nemt, så våd genstridige områder igen.

•Gentag processen med at fjerne ujævnhederne fra resten af loftet.

•Tag tarps fra gulvet ved at løfte op i hjørnerne og flytte dem mod hinanden. Dette vil forårsage vand til poolen midt i tarp. Omhyggeligt opløfte tarp af hjørnerne, og bære den uden for at dumpe vand.

•Indstil op bærbare fans i stuen og sigte dem på loftet, eller drej på loftet fan i rummet til sin højeste hastighed og vende spin for at cirkulere luft mod loftet. Dette vil tørre enhver vand, der har gjort det gennem ujævnhederne og på gips loft.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com