Sådan fjerner ukrudt fra Ivy senge

July 2

Sådan fjerner ukrudt fra Ivy senge

Ivy er en dejlig bunddække, men undertiden ukrudt pop og ødelægge effekten. Mens du bruger kemiske ukrudtsmiddel for din græsplæne eller blomsterbede, er det bedst at fjerne ukrudt i ivy senge i hånden. De lå sammen med hinanden og sammenfiltrede med ukrudt. Weed fjernelse fra ivy senge kræver delikat intervention, hvis du vil bevare form af ivy groundcover. Så læg dine handsker og få klar til at genoprette skønhed til din ivy senge.

Instruktioner

•Undersøg ivy bed for ukrudt. Ser for ukrudt, der er buskede og højere end ivy eller ukrudt, der er stalky. Bruge en håndholdt weed clipper til at skære deres toppe til et par inches over dækslet til ivy. Kassér udklip i en spand eller trillebør. Tynde floppy ukrudt kan trækkes fra undersiden uden at skære dem først.

•Start lugning i den ene ende af ivy seng. Med din behandskede hænder forsigtigt skubbe til side ivy vinstokke at eksponere ukrudt på jordoverfladen. Arbejde i et område omkring en firkantet fod ad gangen. Komplet et område ad gangen, så du ikke behøver at vende tilbage til det.

•Hold ukrudt i nærheden af basen med den ene hånd. Med anden hånden skal du bruge en slank spidse hånd skovl eller en gammel kedelig steak kniv for at føle for rødderne. Grave lige ved siden af ukrudt og under roden til at løsne det. Give ukrudt en slæbebåd til at løsne det fra jorden. Ukrudt med større rødder kræver grave rundt omkring deres baser for deres fjernelse. Udrede ukrudt fra ivy ved at trække dem gennem vinstokke mod deres rødder. Være blid for ikke at beskadige ivy blade eller løsne ivy vinstokke fra deres rødder. Kassér ukrudt i din spand eller trillebør.

•Lay ivy vinstokke tilbage på plads, når ukrudtet er fjernet fra arbejdsområdet. Fortsæt til de næste 1-fods firkantede område og fortsætte med at fjerne ukrudt som ovenfor.

•Gather alle ukrudt, der blev indsamlet i din spand eller trillebør, og enten taske dem op til værftet affald bortskaffelse pick-up, eller tilføje dem til din kompostbunke.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com