Sådan fjerner Underarm pletter

September 20

Sådan fjerner Underarm pletter

Underarm pletter opstår når overdreven sved er tilladt tid til at sive ind i området under armene i skjorten. Dette resulterer ofte i gule pletter, er ikke så nemt fjernes. Pletterne kan være endnu vanskeligere at fjerne hvis vasket før behandling. Anvende disse retsmidler, umiddelbart efter at pletten er dannet på skjorten, for optimale resultater.

Instruktioner

•Fyld en ren sprayflaske med hvid eddike. Spray under armene af den farvede skjorte med hvid eddike umiddelbart efter fjernes. Køre skjorten gennem Tøjvask som sædvanlig.

•Fyld en mellemstore spand med varmt vand og 1 kop hvid eddike. Sætte den farvede skjorte i spanden, og lad det i blød i flere timer. Fjern skjorten fra eddike vand og vask regelmæssigt til at fjerne underarm pletter.

•Squirt en mild skålen vaske direkte ind på underarm pletter. Gnid vaskemiddel i, og derefter suge skjorten i varmt vand i 20 til 30 minutter. Fjerner skjorten fra vandet og vask i varmt vand cyklus at fjerne pletten.

•Form en pasta af en del kød tenderizer til en del vand. Gnid pastaen i underarm pletter. Kød tenderizer vil nedbryde proteinerne i sved, så de kan vaskes ud. Hvidvaske skjorten som sædvanlig.

•Pour en moderat mængde af flydende ammoniak direkte ind på underarm pletter på skjorten. Gnid det grundigt mens iført handsker, og vente i to til tre timer. Check for at se hvis pletterne er fjernet eller falmet. Gentag processen indtil de underarm pletter er fjernet.

Tips & advarsler

  • Hvis skjorte med underarm pletter er blevet vasket, da pletterne opstod, brug brintoverilte for at afblege pletten fra stoffet. Brug forsigtigt selv, som hydrogenperoxid kan ændre farven på nogle stoffer. Anvende et tykt lag af deodorant til dine armhuler før anstrengende aktivitet, der kan forårsage svedtendens. Den overskydende deodorant vil gnide på armene af skjorte og forhindre sved forårsager pletter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com