Sådan fjerner underlag

December 12

Sådan fjerner underlag

Underlag eller underlag er installeret over undergulvet til niveau og give opbakning til efterfølgende gulvbelægninger. For vinyl Gulvbelægning er underlag typisk 1/4-tommer krydsfiner. Ældre huse kan have kun 1/8-tommer krydsfiner som underlag. Underlag for fliser kan omfatte backer bord, som er et sammensat produkt fremstillet af cement. Underlag kan omfatte en kombination af forskellige materialer, en anden. Processen med at fjerne underlag består i at fjerne alle materialer til undergulvet. Fjerner materiale sammen, i stedet for ét lag ad gangen, er typisk den bedste løsning.

Instruktioner

•Tag gulvet udluftning hvis det er muligt. Bestemme tykkelsen og sammensætningen af underlag ved at kontrollere tværsnit af gulvet afsløret ved åbningen. Skriv ned måling.

•Sæt spidsen af en pry bar bag fodlister og trim. Lirke baseboard ud langs omkredsen af kabinetter og vægge. Fjern døren tarme, toiletter og andre elementer, kan du fjerne uden overdreven arbejde.

•Break ud af en del af flisen hvis gulvet er flisebelagt. Bruge en hammer til chip ud et punkt nær midten af rummet. Bruge gulvet skraber og lirke bar for at fjerne fliser én ad gangen, bryde dem om nødvendigt.

•Klippe en lille del af vinyl ud, bruge en hobbykniv, hvis gulvet er vinyl. Hvis du ser skruer, brug en skraber til at fjerne vinyl dækker helt, derefter fjerne skruerne med en boremaskine. Hvis du ikke kan se skruer, fortsætte til næste trin.

•Indstil bladet af en rundsav til måling du indsamlede i trin 1. Foretage en række nedskæringer i gulvet parallelt med hinanden, 24 til 36 inches fra hinanden. Gøre en anden serie af nedskæringer vinkelret på det første sæt til at oprette et gittermønster.

•Score en linje med hobbykniv omkring omkredsen af kabinetter og andre steder hvor underlag passerer under objekter eller vægge. Brug en bajonetsav til at skære igennem gulvbelægning omkring omkredsen af kabinetter, eller hvor gulvbelægningen passerer under en væg, evt.

•Pry af dele af nettet med en af brækjern. Hammer de to skarpe punkter af brækjern under stædig negle, hvis det er nødvendigt. Fjern søm eller hæfteklammer med diagonal tænger eller en claw hammer.

Tips & advarsler

  • Park en walk-in nægte container uden for døren. Bortskaffe stykker, som du fjerner dem.
  • Gulve der blev installeret inden 1970 kan indeholde asbest. Har ældre gulve evalueret af en professionel før du forsøger at fjerne den. Bære øjet og vejrtrækning beskyttelse, når du fjerner overlay.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com