Sådan fjerner vandtæt Eyeliner fra hvidt stof

September 30

Sådan fjerner vandtæt Eyeliner fra hvidt stof

Du måske tror dine makeup ansøgning færdigheder er idiotsikker, men selv den mindste slip af hånden kan resultere i en stor, brun eller sort klat på din uberørte, hvide linned plader eller din favorit hvid bluse. Ikke føle dårlig, makeup uheld sker til alle tider. Selvom vandtæt eyeliner på hvidt stof kan virke som stoffet er bestemt for rag taske, kan du fjerne den vandtæt eyeliner og gemme din hvidt stof.

Instruktioner

•Læs pleje tag på det hvide stof før du forsøger at fjerne den vandtæt eyeliner. Hvis pleje tag angiver, at det hvide stof skal være tør renset, tage stoffet til en professionel renere og forsøg ikke at fjerne den vandtæt eyeliner ved dig selv.

•Blot frisk vandtæt eyeliner med en blød klud eller en køkkenrulle. DUP forsigtigt, ved hjælp af en hejse bevægelse. Ikke gnide, så gnide kan drive eyeliner yderligere ind i stoffet.

•Brug spidsen af en plast kniv eller ske at skrabe ud så meget eyeliner som muligt. Skrab forsigtigt på kanterne af eyeliner og være omhyggelig med ikke at presse eyeliner ind i stoffet.

•Sæt et par dråber af flydende skål sæbe eller vaskemiddel og en dråbe varmt vand direkte på eyeliner. Skrub eyeliner pletten med en ren tandbørste eller søm pensel, arbejder i kun én retning. Undgå at skrubbe frem og tilbage, som kan skade stoffet og sat i eyeliner pletten, hvilket gør det sværere at fjerne. Skyl område med koldt vand.

•Look omhyggeligt for at afgøre om du fjernet eyeliner fra det hvide stof. Hvis pletten er stadig, ikke placere tøjet i tørretumbleren, da varmen i tørretumbleren vil sætte eyeliner i det hvide stof.

•Treat eyeliner pletten med en Tøjvask pre-omgås stick eller sprøjte hvis skålen vaske eller vaskemidler undlader at fjerne pletten. Bruge produktet som anvist på etiketten.

•Tør det hvide stof kun efter du helt at fjerne den vandtæt eyeliner. Placere stoffet i tøj tørretumbler eller give stof til at hænge tørt, afhængigt af retninger på stof pleje tag.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com