Sådan fjerner Vinyl fliser fra gips vægge

May 23

Sådan fjerner Vinyl fliser fra gips vægge

Vinyl fliser er stærke, holdbare og ser godt ud, men når de er blevet gamle og slidte eller du blot har brug for en ændring, de kan være besværligt at fjerne. Limen anvendes til obligation dem med gips vægge er designet til at holde dem på plads i lang tid. Det er vigtigt at vide, hvordan man korrekt fjerne denne klæbemiddel, hvis du vil fjerne vinyl fliser fra gips vægge uden at beskadige dem i processen.

Instruktioner

•Coat mastiks limen rundt fliser med selvklæbende remover indtil det er gennemblødt. Give tid til løsning til at arbejde mastiks. Beløbet i gang krævede vil variere afhængigt af det specifikke produkt, du bruger, så kontakt producentens anvisninger for bestemte tidspunkter. Kontrollere limen hver ti minutter og anvende mere klæbende remover til tørre eller tørre områder.

•Aftør væk fleste af mastiks med en klud. Skrabe væk enhver mastiks, der har været fast på fliserne ved hjælp af siden af en maling skraber, spatel eller kniv. Dette vil frigøre plads mellem fliser du lirke dem væk fra væggen med maling skraber eller ethvert andet flade værktøj du har på hånden.

•Spray selvklæbende remover på væggene bag fliserne. Afvente den klæbende remover til at suge ind i limen tilbage på væggene. Skrabe væk sidesten limen fra væggene til at forlade gips vægge uden klæbemiddel. Så, vil de være klar til at blive renoveret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com