Sådan fjerner Vinyl gulvbelægning

August 11

Sådan fjerner Vinyl gulvbelægning

Fjerne et værelse vinyl gulvbelægning - som linoleum-- og erstatte det med et træ eller flise materiale straks opdateres rummet og tilføjer værdi til huset. At fjerne vinylgulve er let og kan gøres på et par korte timer. Når du har den gamle sal fjernet, tilføje nye gulvbelægning materiale for at forbedre udseendet af rummet. Træffe sikkerhedsforanstaltninger, når du trækker op linoleum gulv, der blev installeret inden 1980 ' erne, som det var ofte knyttet med asbest.

Instruktioner

•Tag på din beskyttelseshandsker og ansigtsmaske før du begynder at rive gulvet op. Sikkerhedsudstyr vil forhindre dig i at kommer i kontakt med eller indånder støv eller muligt asbest.

•Score vinyl gulv med en hobbykniv. Oprette strimler 12 inches bred til at trække op gulvbelægning lettere. Når du score på gulvet, skal du bruge en spartel til at lirke op kanter at begynde at trække væk dækningen fra gulvet.

•Tag så meget af vinyl som muligt med hobbykniv og spartel.

•Spread en selvklæbende remover over hele gulvet, ifølge anvisningerne på emballagen. Remover ligner fortynder og indeholder methylenchlorid, som vil blødgøre limen for komplet fjernelse. Tillader produktet til at trænge igennem hærdede vinyl lim til den anbefalede tid, derefter fjerne det med en etage skraber.

Tips & advarsler

  • Sørg for at give rummet med masser af ventilation - især hvis du bruger en selvklæbende remover.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com