Sådan fjerner Vinyl Overlay

May 17

Vinyl overlays bruges primært til tegn arbejde eller til at tilføje accent paneler på køretøjer. Anbragt direkte slut maling af bilen, bruge afsnittet overlays en stærk lim til at holde vinyl på plads i år ad gangen i hele værst af vejret ændringer uden peeling. På grund af styrken af limen kræver sikker fjernelse, du bryde den selvklæbende bånd, før du kan trække vinyl væk. Den bedste måde at gøre dette er gennem brug af varme. Ved at anvende varme til vinyl, vil du kunne fjerne paneler, der har været på plads i år uden at forlade en skramme på paint under.

Instruktioner

•Tag på et par af varme-resistente arbejdshandsker. Angiv varmepistol til sin laveste indstilling. For meget varme kan smelte vinyl, beskadige maling i processen.

•Hold varmepistol omkring fem inches fra overfladen af vinyl med dysen pegede på vinyl overlay. Begynder på den øverste hjørne af overlay. Anvende varme til hjørne, flytte varmepistol frem og tilbage over overfladen af vinyl for omkring 15-30 sekunder til at varme limen holder vinyl på plads, indtil limen begynder at liquefy.

•Direkte varmen pistol fra køretøjet og derefter trække på hjørnet, peeling vinyl fra overfladen af bilen. Når du møder modstand, anvende mere varme til vinyl, begyndelsen på den nye kant af afsnittet stadig overholdt af overlay. Hvis vinyl ikke skræl væk, øge varme indstilling for pistol i mindre intervaller indtil det virker på den selvklæbende holder vinyl på plads.

•Gentag varme proces til den nye kant, fortsætter med at trække vinyl fra køretøjet i sektioner. Fortsæt, indtil du har skrællet væk alle vinyl overlay.

•Undersøg køretøj overfladen for eventuelle limrester tilbage på malingen. Skrabe store lapper af rest fra køretøjets overflade med plast skraberen. Brug en lys mængden af kraft til at undgå at ridse køretøj maling.

•Tag lys limrester fra køretøjet af dæmpning en svamp i en citrus-baserede klæbende remover og derefter gnide overfladen af køretøjet med remover over området rester. Tillad remover at sidde tidsrum fabrikanten foreslår, og derefter tørre det ud, sammen med eventuelle resterende klæbemiddel, med en ren klud.

•Wash remover fra køretøjet med en mild flydende sæbe og vand. Skyl køretøjet med rent vand og derefter DUP det tørt med en klud.

Tips & advarsler

  • Sørge for, at du er peeling vinyl fra køretøjet og ikke overlapper de fjernede stykker på den stadig vedlagte dele, som brikkerne kan holde sammen, at skabe et behov for at anvende varme igennem to lag.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com