Sådan fjernes en brudt plankeværk indlæg

October 16

Træ fægtning tilføjer et element af stil til mange hjem og egenskaber samt serverer en utilitaristisk formål, såsom at holde dyr ud (eller ind.) Der er gange hvor forvitret hegn skal udskiftes, som når et træ støtte post i hegnet linje er blevet brudt. Erstatte posten kan være en relativt simple gør det selv-projekt, der kan udfyldes i en eftermiddag.

Instruktioner

•Fjern de hegn, der er direkte knyttet til brudt post. Hvis hegnet er en træ jernbane hegn, bare skubbe ud træbjælker fra hegnet og der er afsat. Stillinger, der har metal fægtning, såsom pigtråd eller hønsenet, bruge forsigtigt en claw hammer til at fjerne enhver negle eller metal hæftning der holder hegnet til stillingen.

•Klart væk eventuelle hegn, du løsnet fra det umiddelbare område at tillade du plads til at arbejde. Undersøg bunden af post på jord plan at afgøre, om posten er gravet direkte i jord eller funktioner konkrete fortøjning.

•Wiggle indlæg til at afgøre, om der er nogen give i jorden. Hvis ja, holde wiggling stillingen i en cirkulær måde at løsne det nok til, hvor din kan trække det fra jorden. Du kan hælde en gallon eller to af vand direkte ind i bunden til at løsne jorden, således løsne stillingen. Bemærk denne metode kun virker for indlæg gravet direkte i jorden.

•Dig rundt i bunden af støbt beton fortøjning med en haven murske. Grave dybt nok til at afgøre, hvor langt fortøjning ligger: Hvis det er forholdsvis lavvandet, grave en LIP-pakke et par inches lang rundt i bunden af fortøjning og bruge en punkt-ende skovl som løftestang ved at indsætte det i læben. Tryk ned på håndtaget gentagne gange til muskel indlæg ud af post hul.

•Dig en stor grøft, mindst 5 inches lang, rundt i bunden af fortøjning hvis det kører temmelig dyb. Wrap to til tre spoler af kæden omkring fortøjning, så tæt på jorden som muligt. Wrap anden enden af kæden til en lastbil hitch eller cinch og køre lastbil eller krank for at fjerne slæk i kæden, således trække fortøjning fra jorden.

Tips & advarsler

  • Bær beskyttende rawhide handsker, når der beskæftiger sig med metal hegn til at forhindre ulykker.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com