Sådan fjernes en del af en mur

May 24

Hvis du har en mur i dit hjem eller i en udendørs landskabspleje struktur og ønsker at gøre en åbning til at installere en væg klimaanlægget eller gøre et gennemslag, kan du fjerne et lille udsnit af mursten uden at nedrive den hel væg. Da mursten er angivet i mørtel og hver mursten er omgivet af mørtelfuger, er det muligt at fjerne et lille udsnit. Den bedste metode er at gøre dette i hånden i stedet for at bruge en sav, så fjernelse er mere præcis.

Instruktioner

•Klart alt fra mur og spredning skum plast ud over jorden eller gulvet under væggen for at fange en faldende mursten og mørtel stykker.

•Mark en kontur omkring del af mursten langs mørtelfuger med et fedt blyant. Dette vil give dig en visuel skabelon til følge, forhindrer dig i ved et uheld at fjerne for mange mursten.

•Tag på beskyttelsesbriller og en støvmaske. Hold en kolde mejsel mod skabelonlinjen trukket på mørtel leddene. Strike kolde mejsel med en hånd-slæde, skære i mørtel fælles. Flytte den kolde mejsel rundt de første mursten mørtelfuger, slående det gentagne gange, indtil Murstenen kommer løs.

•Træk de første mursten fra væggen når den er løs. Gå til den næste mursten inde den udtrukne skabelonlinjen og begynde at chip væk mørtel joint med den kolde mejsel og hånd-slæde, indtil den næste mursten kommer løs, og derefter trække det ud af væggen.

•Hold mejsling væk mørtelfuger med hånd-slæde, indtil du har fjernet alle murstenene inde trukket skabelonen. Dette vil være en lang, anstrengende opgave men den mest præcise måde at fjerne en del af en mur.

•Chisel væk enhver resterende mørtel med kolde mejsel og hånd-slæde, hvis nødvendigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com