Sådan fjernes en gammel brændeovn

July 5

Sådan fjernes en gammel brændeovn

Remodellering er en spændende tid, som du planlægger og udvælge de nye apparater til dit køkken. Del af remodellering er at slippe af med de gamle apparater, såsom en gammel brændeovn. Uanset om det er gas eller el, er det vigtigt at omhyggeligt og sikkert Afmonter den gamle komfur og derefter bruge en hånd lastbil sikkert flytte eller bære det ud af køkkenet. Hånd lastbil vil tillade dig at håndtere bulkiness og vægten af komfuret sikkert, for at undgå enhver stress eller muskel stamme.

Instruktioner

•Drej sluk for komfuret på panelet vigtigste service. Hvis ovnen er et gaskomfur, drej gas ventil bag komfuret til den slukkede position.

•Tag komfur fra stikkontakten i væggen. Hvis ovnen er et gaskomfur, løsne og afbryde gas linje fra bagsiden af ovnen til gas feed linje, ved hjælp af en skruenøgle.

•Skub komfuret ud og væk fra væggen i en langsom og skånsom måde at undgå at støde nogen i nærheden tællere eller møbler.

•Skub hånd lastbil op til den bageste del af ovnen, og skub bunden lift under kanten af den bageste del af ovnen. Pak møbler strop omkring komfuret og tilbage til hånd lastbil og binde det til sikker komfur til hånd lastbil.

•Brace bunden af hånd lastbil med foden, mens du vippe toppen af hånden Lastbil tilbage for at løfte komfuret fra jorden. Har en assistent på siden af ovnen modsatte hånd lastbilen forsigtigt løfte komfuret som du vippe hånd lastbil tilbage. Når hånd lastbil er på om en 45 graders vinkel, flytte brændeovnen til et område i det hus, hvor det er af vejen, og løsne remmen og fjerne hånd lastbil fra under ovnen.

Tips & advarsler

  • At have en eller to assistenter til at hjælpe med at flytte komfuret eller nogen større apparat jævnt fordeler vægten af varen at opretholde sikker kontrol.
  • Vær sikker hånd lastbil er i god fysisk form før du bruger det til at flytte elementer. En defekt hånd lastbil kan føre til fysisk skade fra faldende eller glidende komfur under transit.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com