Sådan fjernes en gammel loft lys boks

September 8

Loft lys bokse er monteret i en række forskellige måder. Afhængigt af hvor lyset blev installeret, kunne boksen på loftet bjælker, til side af loftet bjælker eller mellem strøer. Første installation af en lyskasse med loft sker under opførelsen og før hænge drywall på loftet. Afhængigt af hvordan det gamle loft lys boks oprindeligt blev installeret, er der flere muligheder for at fjerne den. Kig ind lyskasse til at bestemme, hvordan det blev installeret når du fjerner dit lampen. Slukke breaker på din vigtigste service panel til Frakobl elektricitet til banen før enhver elektrisk box.

Instruktioner

Attic adgang

•Ansigt ind i din loft at identificere og fjerne et gammelt loft lys boks. Både metal og plast kasser kan monteres på siden af et loft tværbjælke ved at køre skruer igennem beslaget permanent fastgjort til siden af boksen. Nogle plastkasser har negle permanent installeret gennem flanger og søm til siden af tværbjælke. Andre loft kasser, enten plast eller metal, er suspenderet mellem strøer fra en bøjle bar knyttet til tværbjælke med skruer. Boksene kan også monteres med skruer gennem toppen af boksen og direkte ind i en bestyrelse, der er knyttet mellem loftet bjælker.

•Drej skruerne mod uret ved hjælp af en skruetrækker eller boremaskine til at fjerne dem fra beslaget knyttet til boksen loft, der holder boksen til tværbjælke. Vend boksen til at bestemme, hvordan ledningerne secure til boksen. Hvis det er en metalkasse, kigge efter en enkelt skrue metal klemme i toppen af boksen. Løsn skruen og forsigtigt trække ledningerne fra boksen. Hvis ledningerne indsætte gennem et twin-screw klemme stik, løsne de to skruer på klemmen og træk forsigtigt ledningerne fra boksen. Hvis det er en plastik kasse, bruge en tang til at fange fanen plast holder ledningerne og trække fanen, indtil den fastgøres fra boksen.

•Træk søm ud af tværbjælke med en hammer, der holder en plast søm-på loftet boks til tværbjælke. Vend boksen og brug tænger til at fange fanen plast holder ledningerne. Trække fanen, indtil den fastgøres fra boksen. Forsigtigt trække ledningerne fra den plastboks.

•Tag skruer fra enderne af en metal bøjle bar suspendere loftet boksen mellem strøer. Brug en skruetrækker eller boremaskine til at dreje skruerne mod uret, sikkerhedskopiere dem ud af strøer. Vend boksen til at bestemme, hvordan ledningerne secure til boksen. En single-skrue metal klemme sikrer ledninger til toppen af nogle metal bokse. Drej skruen mod uret for at løsne klemmen og træk forsigtigt ledningerne fra boksen. Løsn de to skruer på en twin-screw klemme stik, hvis ledningerne er installeret gennem stikket og ind i boksen. Brug tænger til at bryde fanen plast holder ledningerne inde i en plastikboks og forsigtigt fjerne ledningerne.

•Tag en kasse fastgjort med skruer til en bestyrelse, der er knyttet mellem loftet bjælker fra inde i dit værelse. Du kan ikke få adgang til denne boks fra loftet.

Ingen Attic adgang

•Look inde i boksen gammelt loft til at bestemme, hvordan boksen er monteret i loftet. Look for skruer drevet gennem feltet og i en bestyrelse, der er knyttet mellem loftet bjælker. Hvis boksen ikke synes at have noget holder det til loftet, er boksen enten sømmet eller skruet til tværbjælke igennem en bøjle eller flange permanent fastgjort til siden af boksen. For at afgøre, om feltet er knyttet til en bøjle bar suspenderet mellem strøer, kigge efter to store skruer placeret ved siden af hinanden i toppen af boksen eller to bolte stikker gennem toppen af boksen er knyttet til boksen med nødder. Disse skruer og bolte er en del af U-bolt suspendere boksen fra baren.

•Åbn ledninger fra stik inde i kassen før du fjerner boksen fra loftet. Kigge efter en single-skrue klemme holde ledningerne i toppen af en metalkasse. Løsn skruen ved at dreje det mod uret med en skruetrækker. Ledningerne kunne være gevind gennem en twin-screw klemme connector installeret i en metalkasse. En låsemøtrikken holder klemme stik til boksen. Drej låsemøtrikken mod uret med tang til at fjerne det fra stik tråde. Bryde fanerne holde ledningerne inde i en plastikboks. Grab fanerne med tænger og træk, indtil de snap fra boksen. Forsøg ikke at fjerne ledningerne fra boksen, indtil du trække feltet fra loftet.

•Drej skruerne mod uret med en skruetrækker eller en boremaskine til at fjerne dem fra en kasse fastgjort til et bord mellem loftet bjælker. Træk feltet fra loftet. Som du trækker feltet fra loftet, forsigtigt fjerne de elektriske ledninger fra boksen.

•Tag ud af skruer eller fjern nødder fra toppen af den gamle loft boks hvis det er fastgjort til bøjle bar suspenderet mellem strøer. Som du trækker feltet fra loftet, forsigtigt fjerne ledningerne fra boksen. Skubbe ledningerne til side og indsætte en nedstryger gennem hullet i loftet. Skåret så meget af den bøjle bar ud af loftet med en nedstryger, hvis nødvendigt. Du muligvis ikke fjerne bar; Det afhænger af dine hensigter for webstedet.

•Skub ledningerne til side hvis boksen tillægger tværbjælke af et beslag permanent fastgjort til siden af boksen og naglet eller skruet til tværbjælke. Indsæt et stort træ dyvel omkring 12 til 18 inches lang ind i boksen. Bruge en hammer til at strejke dyvel, indtil du banke boksen fra tværbjælke. Som du trækker feltet fra loftet, forsigtigt fjerne ledningerne fra boksen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com