Sådan fjernes en GE Spacemaker mikroovn

July 4

Alle GE Spacemaker mikrobølgeovn er installeret ved hjælp af en bestemt proces. Afinstallere dem ved blot at vende denne proces. Denne opgave kræver mindst to personer kan udføres sikkert, og potentielt en tredje til at gøre tingene gå glat. Vær opmærksom på at en del af processen til fjernelse af vil involvere holding og løfte mikroovn, der kan være tunge. Følg et par enkle trin og mikrobølgeovnen vil være nede på ingen tid.

Instruktioner

•Sørg for at se, hvis din mikroovn er udluftet. Du vil se en metal kanalen kommer fra toppen eller bagsiden af mikrobølgeovnen, hvis det er. Kanalsystem er typisk forbundet med Phillips - eller flat-ledet skruer og omviklet med gaffatape. Skræl båndet væk, eller klippe det ved hjælp af en razor knife, hvis nødvendigt. Fjern skruerne under, og træk kanalsystem gratis fra mikrobølgeovnen.

•Hav en person støtte mikrobølgeovnen ved at skubbe op og tilbage på den. Find de kabinet bolte, der kommer gennem gulvet i kabinettet. Fjerne bolte én ad gangen med en Phillips-head skruetrækker. På dette tidspunkt kan mikrobølgeovnen falde, hvis det ikke understøttes.

•Træk det elektriske stik fra stikkontakten og sørg for, at det vil glide gennem passende hak. En tredje person kan blive forpligtet til at hjælpe guide plug gennem.

•Hav to personer støtter mikroovn fra bunden. En person bør stå på hver side. Vippe den fremad og derefter løfte til at vælte mikroovn fra vægbeslag. Trække ud og væk fra væggen. Mikroovnen er nu gratis. Sæt den i et klart område.

•Løsn vægbeslag ved at fjerne de fire Phillips-head bolte der holder det på plads. Lægge beslaget med mikrobølgeovn. Din GE Spacemaker mikrobølgeovn er nu afinstalleret.

Tips & advarsler

  • Fjerne pladespilleren eller enhver stativer, der kan være inde i mikroovnen, før du starter.
  • Mikroovn kan være tung og akavet at holde. Sørg for begge personer har et godt hold før du starter trin fire.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com